סוף עונה

• הוסף לסימניות
חלק מהאימונים..

קבצים מצורפים

• שדכנית סוף עונה.jpg
    KB 202.8 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
מדהים!
מצטרפת גם לשאלה איזה תוכנות?

• הוסף לסימניות
האור נהדר באמת ובתמים.
2 הערות קטנות - הפתק - הקו השחור חזק מדי זה נראה לא קשור לסצנה
וע"פ הבעת פניה של השדכנית המהוללת, בסוף המשפט צריכים לבא שלוש נקודות, ולא סימני קריאה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אבימי;1550713:
האור נהדר באמת ובתמים.
2 הערות קטנות - הפתק - הקו השחור חזק מדי זה נראה לא קשור לסצנה
וע"פ הבעת פניה של השדכנית המהוללת, בסוף המשפט צריכים לבא שלוש נקודות, ולא סימני קריאה.

תודה! הערות נכונות
למרות שחשבתי שהפתק הוא הוא יותר בצל, כלומר יותר לעומק השולחן.. לא? הוא צריך להיות בגוון השחור של הבגד שלה?

• הוסף לסימניות
את מאיירת מופלאה.

• הוסף לסימניות
התקדמות יפה

• הוסף לסימניות
וואי, איך אני אוהבת את "קריקטורות השידוכים" שלך!!:D

• הוסף לסימניות
הציור מדהים,
איכשהו הטכניקה נראית לי מבוזבזת על השדכנית :)
התאורה המסתורית והזוהרת שלא מהעולם הזה, הגוונים האגדיים...
תשמרי את הציור הזה להשראה כשתתבקשי לצייר מישהו שנחת בעולם קסום ובדיוני, באיזה חדר עם אוצר או משהו כזה.
לא שזה פוסל את הציור שהעלית, אני רק נותנת רעיון :)

• הוסף לסימניות
אין מילים!
מוכשרת

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pr;1552910:
הציור מדהים,
איכשהו הטכניקה נראית לי מבוזבזת על השדכנית :)
התאורה המסתורית והזוהרת שלא מהעולם הזה, הגוונים האגדיים...
תשמרי את הציור הזה להשראה כשתתבקשי לצייר מישהו שנחת בעולם קסום ובדיוני, באיזה חדר עם אוצר או משהו כזה.
לא שזה פוסל את הציור שהעלית, אני רק נותנת רעיון :)
אני מבינה בדיוק את מה שאת אומרת,
אבל הסקיצה שעשיתי על השדכנית והרצון לצייר כזאת אוירה התנגשו בדיוק באותו הזמן.. אז זה מה שיצא..:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה