כללי סוף קובץ פגום? מה עושים?

• הוסף לסימניות
הורדתי מאן שהו (לא זוכרת) קובץ PSD הפוטושופ מנסה לפתוח ןלקראת סוף הוא כותב:
"לא ניתן להשלים להשלים את הבקשה משום שהתגלה סוף קובץ לא צפוי."
מה הכוונה?
ומה ביכולתי לעשות?
יש לי כמה כאלו.
אני מעלה 1 לדוג'

ממש תודה לכם. מחכה לעצתכם.

קבצים מצורפים

• roses_Tramplin.psd
    7.7 MB · צפיות: 38
  • הוסף לסימניות
לכאורה אין מה לעשות.
לי קרה אותו דבר בקובץ פוטו', המחשב סרב לפתוח בגלל סוף הקובץ הלא צפוי הזה...
כמה חברים יקרים מהפורום ניסו לעזור וללא הצלחה.
מקווה שלקובץ שלך יש בכל זאת תקוה :)
(אני חושבת שזה קרה בשעה שהמחשב כבה בפתאומיות כשהקובץ הנ"ל היה פתוח.)

• הוסף לסימניות
תודה.
לא נראה לי שזאת הסיבה.
משום שישר שהורדתי אותו מהאתר זה הוא לא היה מוכן להיפתח בפוטושופ.

• הוסף לסימניות
מענין אם זה קובץ פוטושופ מלכתחילה או ששינו סיומת,
ניסיתי לפתוח את זה בכמה אופנים ולא הצליח.

• הוסף לסימניות
כך קיבלתי אותו.

(אולי זה מתאים לפוטו שופ פחות מתקדם? CS2 או 3 לי יש 5?)

• הוסף לסימניות
ניסיתי לפתוח אותו במחשב הישן שלי (CS3) - לא נפתח.

• הוסף לסימניות
תודה לך.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה