סופגניה חמה, שמנה ומתוקה

• הוסף לסימניות
מלאה בריבה

• הוסף לסימניות
מקסים!! :)
את השניה הייתי עורכת עוד טיפונת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ויזואלי;1137757:
מקסים!! :)
את השניה הייתי עורכת עוד טיפונת.

לא יודעת למה את היית עורכת אבל זו התוצאה שרציתי לקבל, והצילום עצמו היה ערפילי זה לא עריכה

• הוסף לסימניות
מותק!!!
גדול שרואים איך היא גודלת מתמונה לתמונה!:)

• הוסף לסימניות
הכרס בתמונה הראשונה.... ממש לאכול!!

• הוסף לסימניות
ההשלמה הפוטושופית בתמונה הראשונה קצת מציקה
התמונות מקסימות
והילדה עוד יותר!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י כוכב103;1137814:
ההשלמה הפוטושופית בתמונה הראשונה קצת מציקה
התמונות מקסימות
והילדה עוד יותר!

על איזה השלמה את מדברת?

• הוסף לסימניות
ההשלמה של הרקע מצד שמאל

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tzivi;1137727:
מלאה בריבה

ד"ש מהג'קט, קניתי בדיוק כזה לביתי ג"כ עם מכנס ג'ינס, אבל של נקסט, עם כיווצים ברגליים.:cool:

בובה הילדה שלך, וריבה וורודה???:eek:
והטייץ מסובבים-זה מציק לי.

• הוסף לסימניות
איזה מותק!
אהבתי מאוד את השניה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שושיה;1137968:
ד"ש מהג'קט, קניתי בדיוק כזה לביתי ג"כ עם מכנס ג'ינס, אבל של נקסט, עם כיווצים ברגליים.:cool:

בובה הילדה שלך, וריבה וורודה???:eek:
והטייץ מסובבים-זה מציק לי.

גם הנעליים....
אני רואה שנקסט מככבים פה (בצדק) :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה