סופגניות מקמח מלא?

• הוסף לסימניות
למישהו יש מתכון לסופגניות מקמח מלא וללא שמרים?
ו- שיוצאות מוצלחות, מנסיון?
תודה!!

• הוסף לסימניות
מכירה את הסיפור על זוג הזקנים והצפיחית בדבש??

• הוסף לסימניות
אם כבר סופגניה, אם כבר שמן, ואם כבר ריבה...
למה לא עד הסוף?
תרדו לאנג'ל, תקנו את ה"הכי גדולה"... ומניסיון- כולם אותו טעם. (עד כדי כך שהביס הראשון בדיוק אותו טעם כמו האחרון...)
אז אם לוקחים ביס אחד, עם המון יסורי מצפון... וזה פחות משקל מ 20 סופגניות מקמח מלא- בלי יסורי מצפון... (וגם בלי טעם של סופגניה...)

• הוסף לסימניות
מי אמר שהכל ענין של משקל??:)
שמרים לא נראה לי משמינים יותר מאבקת אפיה, רק שזה ענין של תזונה, וחבל לקלקל.
(לא עבור עצמי:p)

• הוסף לסימניות
אה אה... טוב... סליחה קמח מלא ישר מתקשר לי לדיאטה...

נכון, קמח מלא בלחם, מאפים מלוחים ומתוקים- אצלנו בבית זה רץ...בריא וגם טעים! אבל תעשו טובה, סופגניה חומה??? עדיף לא לאכול...

• הוסף לסימניות
אצלנו אומרים במקום לאכול לחם מלא, את אוכלת מלא לחם.....

• הוסף לסימניות
אני אופה כל שבוע חלות לשבת עם קמח מלא 70% של רובינפלד ויוצאות חלות לא פחות טובות מקמח לבן, אני בטוחה שגם לסופגניות זה מצוין!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה