(לאשכנזים: )איך אפשר כזה סגנון בצק שיהיה מזונות
אני יודעת שאפשר במקום מים חלב אבל זה יהיה חלבי
יש מתכון פרווה?
שימי חלב סויהאיך אפשר כזה סגנון בצק שיהיה מזונות
אני יודעת שאפשר במקום מים חלב אבל זה יהיה חלבי
יש מתכון פרווה?
זה כמעט כמו לשים מים...שימי חלב סויה
הייתי שמה את הירוק במתיקות מופחתת הכי מתאים לדעתי
כזה
![]()
זה חלב סויה לכל דברזה כמעט כמו לשים מים...
צריך משקה שהוא לא מים (חלב, מיץ, ביצה, שמן...)
אבל תסתכלי ברכיבים... זה 88% מיםזה חלב סויה לכל דבר
תקראי שוב96% פולי סויה
חלב סויה זה לא איזה מושג הלכתי.זה חלב סויה לכל דבר
השתתפתי באיזה אירוע שאחת הביאה לחמניות מזונות וכולם שבחו אותה על הטעם.(לאשכנזים: )
צריך שרוב הנוזלים לא יהיו מים
אפשר מיץ ענבים לבן
אפשר גם מיץ תפוזים סחוט, אבל זה כנראה ישפיע על הטעם
רק צריך לשים לב לא להשתמש במיצים שמכילים מים.
אם זה מכיל ברובו מים, הגיוני שזה לא גורם ללחמניה להיות מזונות.חלב סויה זה לא איזה מושג הלכתי.
זה בדיוק מה שהתכוונתי. הוא לא חלב מבחינה הלכתית.אם זה מכיל ברובו מים, הגיוני שזה לא גורם ללחמניה להיות מזונות.
כך שזה עניין הלכתי לגמרי.
נשמע טוב, מה המתכון?בס"ד
צפה בקובץ המצורף 1841520
אצלנו זה המתכון של ארוחת ערב אחרי הדלקת הנרות
ברכתן המוציא, סופגניות נימוחות מלאות בריבה מתוקה
יש ביקוש ?, להעלות מתכון ?
אם כן בס"ד אכתוב לכם מתכון והוראות מדויקות
ניסיתי להעלות סרטון בו רואים את רמת האוורריות והרכות הלא תאומן.. אבל כותב לי גדול מידי
מישהו יודע איך מעלים אשמח לשמוע ולהעלות עבורכן.
צפה בקובץ המצורף 1841346צפה בקובץ המצורף 1841356
צפה בקובץ המצורף 1841344
המתכון הועלה בשרשורנשמע טוב, מה המתכון?
אני הכנתי היום 2+ ק"ג עם קמח רגיל בדיוק לפי ההוראות עם הכמויות הרגילות ויצא מעולה!!!!!אם משתמשים בקמח רגיל, צריך לשים נוזלים בכמות שונה?
לאאם משתמשים בקמח רגיל, צריך לשים נוזלים בכמות שונה?
שכנעת אותי! אותיאני הכנתי היום 2+ ק"ג עם קמח רגיל בדיוק לפי ההוראות עם הכמויות הרגילות ויצא מעולה!!!!!
תודה רבה @דסי גינסברגר על השיתוף, זה מושלם
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים