דרוש מידע סופגניות רולדין

• הוסף לסימניות
יש לך כאן את הסניפים שלהם:

עזבי שזה 7 שקל.. בקטנה ממש...

• הוסף לסימניות
יש לך כאן את הסניפים שלהם:
לא מועיל לי.
אם מאשרים לך את המשכנתא, תקני גם לי:ROFLMAO::ROFLMAO:
נראה כמה משכנתא יאשרו ;).
עזבי שזה 7 שקל.. בקטנה ממש...
חיה בסרט!
אין מצב שזה שבעה שקלים!
אצלנו סופגניה רגילה עולה 5 ש"ח...

• הוסף לסימניות
לא מועיל לי.
למה לא מועיל?
יש לך שם לפי סניפים ואז בכל סניף כתוב לך אם כשר
חיה בסרט!
אין מצב שזה שבעה שקלים!
אצלנו סופגניה רגילה עולה 5 ש"ח...
הרגילה עולה 7
עם תוספות עולה יותר אבל לא עכשיו המוןןן
איזה 15 ש"ח בערך

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
למה דוקא רולדין? יש היום הרבה מאפיות כשרות למהדרין שמוכרות סופגניות בסגנון הזה, מאוד טעימות ויפות.
לדוג' בגולדי'ס בירושלים.
ויש עוד.
1671310189361.png

• הוסף לסימניות
יש לך שם לפי סניפים ואז בכל סניף כתוב לך אם כשר
כשר = רבנות.
השאלה היא האם יש להם מהדרין.
הרגילה עולה 7
עם תוספות עולה יותר אבל לא עכשיו המוןןן
איזה 15 ש"ח בערך
ברור שאיני רוצה את הפשוטות!
עד כמה שידוע לי
"כשר" זה הרבנות
אין להם מהדרין
בטוח?

• הוסף לסימניות
אם אני לא טועה בי-ם זה רבנות מהדרין י-ם (זה בסדר)
יכול להיות חלב נכרי לא יודע

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה