חלבי סופגנייה קנויה שוות ערך ל---

• הוסף לסימניות
500 קלוריות!!!
שזה 14 פרוסות לחם קל!
או איזה 8 פירות!
אז ממש לא בא לי לאכול אותה....
אבל כן בא לי דברים טעימים ודיאטטיים יחסית לחנוכה.
הבו מתכונים שווים!
מה שחשבתי בינתיים זה סלטים טריים. אולי עם גבינת חלומי. או עם בטטה בתנור. (נכון שזה גם קלוריות אבל אין ברירה...)

• הוסף לסימניות
500 קלוריות!!!
שזה 14 פרוסות לחם קל!
או איזה 8 פירות!
אז ממש לא בא לי לאכול אותה....
אבל כן בא לי דברים טעימים ודיאטטיים יחסית לחנוכה.
הבו מתכונים שווים!
מה שחשבתי בינתיים זה סלטים טריים. אולי עם גבינת חלומי. או עם בטטה בתנור. (נכון שזה גם קלוריות אבל אין ברירה...)
נשמעת כמו מיכל פתל :)

חלומי צלוי זה מעדן
ירקות אנטיפסטי עם גבינה מלוחה זה גם מעדן ודיאטתי
עוגות גבינה דלות שומן [יש בהחלט]
פנקייק על בסיס קמח של חלבון כמו למשל קמח חומוס ואפילו קמח רגיל 1-2 זה ממש בסדר

• הוסף לסימניות
אפשר מתכון שווווה?

• הוסף לסימניות
אשמח גם לקבל מתכונים לדברים בריאים אבל טעימים לחנוכה.
יש מתכון טוב לפנקייק?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה