כללי סופסוף הוא הגיע!!!

• הוסף לסימניות
אהבתי את הכרטיס והלוגו

אמממה... אם לא המילה מוזיקה מאחורה לא הייתי מקשרת לאולפן בחיים.... (ברגע הראשון זה נראה גרפיקאית, מעצבת, ציירת, אמנית, וכו' )
אולי כדאי שתשלבי איזשהי זריקה או קריצה לעולם המוזיקה
למרות שהרעיון של מוזיקה וצבעים בהחלט מגניב
הייתי מנסה ליצור מנטיפי הצבע איזה איזכור לתו נגינה או משו
(או מיקרופון שובב)

וברור שהרקע השחור עושה לזה טוב.

• הוסף לסימניות
זה כרטיס ביקור לגרפיקאית או למוזיקאית?...

• הוסף לסימניות
זה כרטיס למוזיקאית,
למרות שידעתי שנטיפי הצבע יעשו קצת בלבול....
אבל לפי דעתי קצת נימאס שלמוזיקה ישר חייבים לקטלג את זה כתווים או חצוצרות....
אז ניסיתי לצאת מהתבנית המקובעת הזו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרנציפי;1374428:
זה כרטיס למוזיקאית,
למרות שידעתי שנטיפי הצבע יעשו קצת בלבול....
אבל לפי דעתי קצת נימאס שלמוזיקה ישר חייבים לקטלג את זה כתווים או חצוצרות....
אז ניסיתי לצאת מהתבנית המקובעת הזו.

עבודה יפה מאוד.
אני לא הבנתי שמדובר במוזיקאית....
אפשר לצאת מהתבנית אבל לא יותר מדי...;)

• הוסף לסימניות
מקסים, רק מפריע לי השיבוש של העברית. ת'חיים?
מוריד קצת את הרמה לא?

• הוסף לסימניות
אוירה עליזה ומקפיצה, ומצד שני קו נקי ועדין.
אהבתי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה