דרוש מידע סופרבוס בבית שמש

• הוסף לסימניות
היום שוב הלכתי ברגל לעבודה, אחרי עשרים וחמש דקות המתנה לאוטובוס, למפרע התברר לי שהיה שוב שביתה, משהו כמו יום המחאה על אלימות נגד נהגים, תגידו אולי באמת הגיע הזמן לעשות גם יום נגד ההתעללות בנוסעים? לפחות הייתם מודיעים מראש.
אגב גם אתם שמים לב בחודשים האחרונים מאז שהם הפסידו במכרז בזלזול מופגן בנוסעים?

• הוסף לסימניות
הם עוד לא הבינו שהציבור פה גודלת עם כל השכונות החדשות
הם דואגים לשלוח רק אוטובוסים קטנים כל חצי שעה
הזוי מה שקורה ליד הבית שלי כל בוקר וצהריים.
מחכים כבר שיחליפו חברה נהגים ותדירות
באמת מתסכל :(

• הוסף לסימניות
מצטרף למחאה על השביתה ועל התייחסות "סופרבוס" לקהל לקוחותיה.
אבל לא נכון להכליל את כל הנהגים, שדווקא רובם עושים מלאכתם במסירות ובנאמנות.

• הוסף לסימניות
אבל לא נכון להכליל את כל הנהגים, שדווקא רובם עושים מלאכתם במסירות ובנאמנות.
בעלי נסע לאחרונה עם כמה נהגים שממש הטרידו את הנוסעים בעניין המסכות -
כשהם עצמם לא נוטים מסכה על הפה ועל האף!!
ובצהריים שיש עומס הם לא מתגברים ובגלל זה הם לא עוצרים בכל התחנות.
ממש זוועה מה שקורה פה
ואף אחד לא מעוניין לטפל בזה
אולי מפה תצא הישועה!!!

• הוסף לסימניות
בעלי נסע לאחרונה עם כמה נהגים שממש הטרידו את הנוסעים בעניין המסכות -
כשהם עצמם לא נוטים מסכה על הפה ועל האף!!
ובצהריים שיש עומס הם לא מתגברים ובגלל זה הם לא עוצרים בכל התחנות.
ממש זוועה מה שקורה פה
ואף אחד לא מעוניין לטפל בזה
אולי מפה תצא הישועה!!!
עפ"י חוק אסור לנהג להעיר על מסכה, זה לא עסק שלו.

• הוסף לסימניות
עפ"י חוק אסור לנהג להעיר על מסכה, זה לא עסק שלו.
זה נכון, זה לא עסק שלו! זה לא עסק שלו בלבד! זה עסק של כל אלה שנמצאים באוטובוס!
אדם שנמצא במקום ציבורי חייב לנהוג ע"פ הכללים.
ואם יש אנשים שלא רק שלא שומרים על הכללים, אלא גם תוקפים נהג שמעיר לנוסע על הנושא, מגיע להם ללכת ברגל.

אני לא נכנס כאן לנושא של סופרבוס באופן ספציפי, יש עליהם הרבה תלונות מוצדקות, אך במקרה השביתה הזאת מוצדקת. ואם יש להלין זה על אותם פורעי חוק במסווה של קנאות.

• הוסף לסימניות
דיברו אתמול שהיום יש שביתה בין 7-9 בבוקר.
אני הייתי בטוחה שיגיע 9 בבוקר והתחלף החברה המזעזעת הזאתי!!!
ב-9 אני יוצאת ורואה את אותם אוטובוסים שמחכים כל יום שיגמרו.
כל פעם שאני נוסעת לביג בכביש 10 באיזה כיכר כולם נופלים!!!!!!

• הוסף לסימניות
ולמי שלא הבין זה הסיפור:

בשל תקיפת נהג שביקש מנוסע לעטות מסכה והותקף: מחר בין השעות 07:00-09:00 בבוקר ימנעו נהגי חברת סופרבוס ממתן שירות למשתמשי התחבורה הציבורית בעיר ויערכו ''אסיפת הסברה''. מחברת סופרבוס נמסר: אנו מצירים על הניסיון החד צדדי של ארגון העובדים לשבש את התחבורה הציבורית ולפגוע בנוסעים. אנו פועלים כדי למנוע שיבושים אלו .

• הוסף לסימניות
ואם יש אנשים שלא רק שלא שומרים על הכללים, אלא גם תוקפים נהג שמעיר לנוסע על הנושא, מגיע להם ללכת ברגל.

אני לא נכנס כאן לנושא של סופרבוס באופן ספציפי, יש עליהם הרבה תלונות מוצדקות, אך במקרה השביתה הזאת מוצדקת. ואם יש להלין זה על אותם פורעי חוק במסווה של קנאות.
אם ככה מחר אין אנשים בבית שמש עם מסכה

• הוסף לסימניות

זה יותר מתאים לדיון ציבורי בקליקרים מאשר כאן...
אני רק ציינתי את החוק, אותו חוק שמחייב אותך ואותי במסכה, מחייב את הנהג להסיע את האוטובוס ותו לא!
אתה כנוסע מוזמן רשאי ואף נצרך להעיר בעדינות ליושב לידך על אי כיבוד החוק, אך לנהג אסור.

• תודה
Reactions: c.h
  • הוסף לסימניות
זה יותר מתאים לדיון ציבורי בקליקרים מאשר כאן...
אני רק ציינתי את החוק, אותו חוק שמחייב אותך ואותי במסכה, מחייב את הנהג להסיע את האוטובוס ותו לא!
אתה כנוסע מוזמן רשאי ואף נצרך להעיר בעדינות ליושב לידך על אי כיבוד החוק, אך לנהג אסור.
האמת שהייתי די מופתע. אבל בדקתי ואתה צודק. לנהג אין סמכות להעיר לנוסע.
ועדיין זה לא היה צריך להסתיים באלימות.
כמו שאנו לא מקבלים את התנהגותה של סופרבוס שלכן היא בקרוב תעוף מפה. אסור לנו לקבל מקרים של אלימות ולא משנה מה הסיבה.

• הוסף לסימניות
אין באחריותו או בסמכותו של הנהג לאכוף את החוק המחייב עטיית מסיכה במרחב הציבורי.
כאשר העלייה היא מהדלת הקדמית הנהג יכול להעיר לנוסע ולבקש בנימוס שיעטה מסיכה, אך לא מעבר לכך.

• הוסף לסימניות
הנהג ביקש מכמה אברכים לשים את המסכה על האף,
ביקש כמה פעמים ולא הקשיבו לו עצר את האוטובוס עד שהאברכים התכופפו והרימו את המסכה מעל האף מסכה על מדובר על נהג ערבי כמובן היה שם וויכוחים עד שהמשיך בנסיעה.
אני ובעלי נתקלנו במקרה הזה כ5 פעמים בשבוע שעבר...
ובפניות הציבור הם מצטערים על המקרה הזה ועל האי נעימות שהיה....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה