דרוש מידע סופרות חרדיות אמריקאיות מומלצות

• הוסף לסימניות
אני מחפשת לקנות או לשאול ספרי קריאה למבוגרים באנגלית. אבל חשוב לי שהסופרים הם חרדים אמריקאים (ולא ספרי קריאה ישראליים מתורגמים לאנגלית).
האם תוכלו לכתוב לי כאן שמות של סופרות או סופרים אמריקאיים חרדים, ואם אפשר גם רשימה של ספרים מומלצים?

• הוסף לסימניות
זכריה הופמן (קורמו ועוד) קראתי איפשהו שזאת סופרת... אבל אני לא יודעת מדויק

יש גם הרבה ספרים של סופרים שכתבו ספר אחד, נגיד עריסת הבמבוק או אחותי בסין

• הוסף לסימניות
זכריה הופמן (קורמו ועוד)

יש גם הרבה ספרים של סופרים שכתבו ספר אחד, נגיד עריסת הבמבוק או אחותי בסין
תודה. אני מתכוונת לסופרות בסגנון של יעל מרמלשטיין למשל שכותבת ספרים כמו הספרים אצלנו של דבורי רנד או מיה קיינן ואחרות.
אשמח לשמוע על עוד סופרות (וספרים מומלצים).

• הוסף לסימניות
תודה.
אשמח אם מישהו יוכל לכתוב לי שמות של סופרות חרדיות אמריקאיות מומלצות (יש באתר הזה המון ספרים מתורגמים מעברית וזה לא מה שאני מחפשת).
יש את שולמית שיף וחיה אוסטרלר.
"ששון ושמחה" מאת שולמית שיף.
"החיים היפים שלי" מאת חיה אוסטרלר.
לא קראתי בעצמי, אבל אומרים שהן כותבות יפה.

• הוסף לסימניות
רותי פרלמן, רחל פומרנץ

יש את 'ידידיה' של נעמי אלבינגר. ספר נחמד.
לא יודעת אם יש לסופרת הזאת יש עוד ספרים.

איפה מוצאים את הספרים שלהן? רק ברשת, או שיש גם ספריות בארץ שמוכרות?

• הוסף לסימניות
"ששון ושמחה" מאת שולמית שיף.
"החיים היפים שלי" מאת חיה אוסטרלר.
לא קראתי בעצמי, אבל אומרים שהן כותבות יפה.
מקפיצה, למי שלא שמה לב, הוספתי גם את השמות של הספרים.
איפה מוצאים את הספרים שלהן? רק ברשת, או שיש גם ספריות בארץ שמוכרות?
איפה את גרה?
תנסי בסטמיצקי, אור החיים וצומת ספרים, אמור להיות להם, תפני אליהם ותבדקי.

• הוסף לסימניות
מקפיצה, למי שלא שמה לב, הוספתי גם את השמות של הספרים.

איפה את גרה?
תנסי בסטמיצקי, אור החיים וצומת ספרים, אמור להיות להם, תפני אליהם ותבדקי.
תודה. באמת יכול להיות בסטימצקי? מדובר בספרים חרדיים, ממתי הם מוכרים כאלה??

• הוסף לסימניות
תודה. באמת יכול להיות בסטימצקי? מדובר בספרים חרדיים, ממתי הם מוכרים כאלה??
הם מוכרים גם ספרים חרדיים, בדיוק כמו שבספריית רמת גן יש ספרים חרדיים, והרבה, שליש לפחות מהכמות הכוללת.
את יכולה לנסות גם בספריות.
אני מחפשת לקנות או לשאול ספרי קריאה למבוגרים באנגלית.

• הוסף לסימניות
הם מוכרים גם ספרים חרדיים, בדיוק כמו שבספריית רמת גן יש ספרים חרדיים, והרבה, שליש לפחות מהכמות הכוללת.
את יכולה לנסות גם בספריות.
האמת, אולי ברמת גן כן, אבל אני מהפריפריה, אין כאן כזו כמות של חרדים, ועוד דוברי אנגלית.
תודה לכולם בכל אופן, כבר מצאתי ברשת כמה ספרים שהמלצתם לי כאן.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה