סופר כבשים

• הוסף לסימניות
נראה מתאים לאתגר "התמונות שבאלבום"

• הוסף לסימניות
מותק!
הייתה לך השראה טובה... ;)
אולי נצרף גם את המקור.....

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
בונבון אמיתי,
נראה ישן טוב שם:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חן לי;1239565:
היא באמת ישנה?

הוא ישן עמוק, רציתי לבדוק משהו בתאורה וכל הפרטנרים ישנו ;)
אז פשוט העברתי אותו לסטודיו..
הלוואי כל הניו בורנ'ס היו חורפים ככה

• הוסף לסימניות
זה נראה יותר כיום מנוחה. :)
בכדי לשוות מראה של לילה, הייתי ממליצה לך לעשות שימוש בכוורת ולמקם אותה כתאורה אחורית, ולנסות להחזיר אם רפלקטור מעט אור מקדימה, אם אין מספיק אור שחוזר מקירות החדר.
חוץ מזה הכל מקסים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אחינועם;1239883:
זה נראה יותר כיום מנוחה. :)
בכדי לשוות מראה של לילה, הייתי ממליצה לך לעשות שימוש בכוורת ולמקם אותה כתאורה אחורית, ולנסות להחזיר אם רפלקטור מעט אור מקדימה, אם אין מספיק אור שחוזר מקירות החדר.
חוץ מזה הכל מקסים.

צודקת בהחלט, :)
אז הכותרת לא נכונה..
במקרה הנ"ל רציתי לבדוק משהו בתאורה, ולא לדמות תאורת לילה
זה יצא חמוד אז התחשק לי להעלות..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה