סופת סנדי השובבה---

• הוסף לסימניות
יש למשהו סרטונים מהסופה?
לפניה, באמצעה, אחריה?
תודה...
שבוע מבורך

• הוסף לסימניות
...

קבצים מצורפים

• סנדי 1.zip
    8.4 MB · צפיות: 30
  • הוסף לסימניות
לא חושב שזה פיתרון גאוני, אבל לפעמים על הפיתרונות הפשוטים אף אחד לא חושב...

פשוט לפתוח אתרי חדשות וכדוגמת 'כיכר השבת' או 'בחדרי חרדים', בטוחני שיהיה שם מה שאתה צריך..

בהצלחה רבה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רמה פלוס;885507:
לא חושב שזה פיתרון גאוני, אבל לפעמים על הפיתרונות הפשוטים אף אחד לא חושב...

פשוט לפתוח אתרי חדשות וכדוגמת 'כיכר השבת' או 'בחדרי חרדים', בטוחני שיהיה שם מה שאתה צריך..

בהצלחה רבה.

בכלל לא פשוט למי שאתרים אלו חסומים לו.

• הוסף לסימניות
בבקשה

..

קבצים מצורפים

• VID-20121030-WA000.avi
    4 MB · צפיות: 27
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
כמה תמונות -

כמה תמונות מהסופה....
:(
לא מדי איכותי -

קבצים מצורפים

• ืืืจืืงื.doc
    KB 704 · צפיות: 25
  • הוסף לסימניות
וואהו...נס שבארצנו החמודה לא קורים דברים כאלו.

הודיה

• הוסף לסימניות
יש לי חומר אך מדי גדול
אם את מעונינת תשלחי לי מייל ואשלח לך בשמחה

• הוסף לסימניות
ואגב אני רואה שהדביקו לסנדי כל מיני שמות תואר חביבים, אני לא ממש מבינה למה...אני גרה בשכונה שנפגעה בצורה בלתי הפיכה:(:(ואנו רואים את סנדי כאסון!

• הוסף לסימניות
סליחה על הוספת התארים.
לא היתה בזה שום כוונה לפגוע בנפגעים ממנה---
פשוט רציתי כותרת קצת מגוונת, No more.

• הוסף לסימניות
משהו כמו זה !!!

קבצים מצורפים

• ותן טל ומטר.wmv
    2.4 MB · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י vizual;887197:
משהו כמו זה !!!
בדיוק ...
משהו שלא ישאיר את הצופה אדיש :)

ואחוז אחד זה ממש ממש לא הרבה ...

• הוסף לסימניות
.מישהו יכול להעלות את הסרטון של מרדכי בן דוד על הסופה???

• הוסף לסימניות
ארץ אשר עיני ה' אלוקיך בה... משיב הרוח ומוריד הגשם בצורה הכי עדינה וטובה ומשובחת ולא הוריקן קטלני.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה