סורגים רגילים?מישהיא שעשתה לאחרונה סורגים ויש לה תמונות של דוגמאות או קטלוג?
אם הצבע מגורען יותר קשה לנקותממה שעולה לי עכשיו בברורים
א, לא יותר יקר מסורג רגיל, אפילו קצת יותר זול
ב. מקבלת חוות דעת סותרות בנוגע לניקיון, דיברתי עם נשים שאמרו לי שזה מושלם, לא מנקות שנתיים ונראה מעולה
וכאן יש כאלה שכתבו שדורש תחזוקה תמידית
תשלחי לי מייל יש לי כמה דוגמאות ששלחו לי מסגריםהמסגר שלח לי תמונות הכל היה נראה לי כבד
אז הוא אמר לי תשלחי לי איזה תמונה שאת רוצה אני יעשה לך אותו דבר
לכן אני מחפשת תמונות של דוגמאות
שלחתי את יכולה למחוקתשלחי לי מייל יש לי כמה דוגמאות ששלחו לי מסגרים
talpiyot012
הגעת למסקנה?האמת לא נתקלתי בפרסום שלהם
השאלה האחרונה שנשארה ומשמעותית עבורי
האם סורגים שקופים חוסמים את האוויר ?
אשמח לשמוע עוד המלצות על וולףתכנסי לאתרים יש לך סורגדור טרילדור וכ
יש גם אחד חרדי שעושה סורגים בשם וולף יש הרבה שמרוצים ממנו אך הוא לא מפרסם באינטרנט
את יכולה לבקש קטלוגים ולראות דוגמאות
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים