סורגים

• פותח הנושא HDAS
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
על מה אתם ממליצים?
טורלידור, מקסידור, או ברזל (כמו פעם)?
מה הכי חזק (לגנבים ולילדים)? ומה הכי יפה?
ועל אלו מתקינים אתם ממליצים?

• הוסף לסימניות
אירנשטיין אברהם 0504101030
[ממצות אירנשטיין]
יקר = שווה

• הוסף לסימניות
עוד מישהו...

• הוסף לסימניות
מבירור שעשיתי בעבר הרחוק:
טרלידור/מקסידור אותו רעיון 2 חברות שונות איכותי, בטיחותי, חזק, ועמיד יחסית לפריצה הצבע נשמר לאורך שנים. עיצוב: מצומצם במבחר אבל יפה. (ויש תקן לכל דבר ממ"ד מרפסת וכד') מחיר: יחסית יקר
סורגי ברזל: נתון לעיצוב חופשי, חזק, מבחינת הצבע: ברזל מחליד במשך השנים וברזל חלוד הוא גם לא יפה וגם מאבד מהחוזק שלו. לכן צריך להתעקש שישלחו לגילוון. הצבע יש 2 אופציות: 1. צביעה ידנית או בהשפרצה של צבע מתאים לברזל זול אבל יורד במשך השנים ומצריך צביעה מחודשת. 2. צביעה בתנור יותר יקר אבל יותר יפה, הצביעה אחידה ונשמרת לאורך שנים.
מקווה שעזרתי.
(אם מעניין אותך מה אני עשיתי בסוף: לא לקחתי של החברות מקסידור/טרלידור בגלל סגנון העיצוב {למעלה צמוד ולמטה מתעגל} אני לא אוהבת לפתוח חלון ו"להיתקע" בסורג לקחתי ברזל מגולוון, רק מצטערת שלא שלחתי לצביעת תנור.)

• הוסף לסימניות
ברזל כמו פעם - מה הקטע? סתם מחליד מהר.
אם את בכל אופן ממש מתעקשת - תשלחי לגלוון צבע בתנור. אחרת חבל לך על הכסף, מחליד ומתכער זוועה.
לי אישית יש טרלידור ואני מאד מרוצה.
במבחר הבסיסי שלהם יש דוגמאות וצבעים נחמדים ונעימים לעין.

• הוסף לסימניות
תודה לעונים
אבל עיקר כוונתי היתה לא בשביל היופי והצבע כי אכן בטרלידור ומקסידור הוא הרבה יותר יפה.
רק מכיון שאני גרה בקומת קרקע אני רוצה סורגים כמה שיותר חזקים לגנבים (אפילו שאני יודעת ששום דבר לא יעיל באמת לגנבים מקצועיים אבל לשבבניקים וכו' זה יכול לעזור)
ובפרט שלפי מה שביררתי עד כעת אין בכלל פער במחיר.

• הוסף לסימניות
לי יש מקסידור הם יפים ועמידים מחלודה
אבל אינם מהווים כמעט שום(!!) הגנה מפני פורצים..
עם מברג פשוט אפשר לשבור את הניטים שמחברים אותם אחד לשני..
ולמסגרת החלון עצמה הם מחוברים עם ברגים (כוכב) שגם לא כזה סיפור לפתוח..
זאת אומרת שזה עדיף מחלון פתוח שכל אחד יכול להכנס בלי לדפוק..
אבל אם מישהו ירצה להיכנס.. זה לא מה שימנע בעדו
(כשהבעתי את פליאתי שבאו להתקין, המתקין הסביר לי שאם כבר ירצו להיכנס הם יעשו את זה מהדלת..:cool:)

• הוסף לסימניות
אני לא נכנס לענין מה יותר טוב וכו', אך דבר אחד אני אומר עד כדי מתחנן: אל תזמין דרך קבוצות רכישה. מתוך נסיון - ועוד איך נסיון - החוצפה היא כי לא רק שאתה לא מרוויח כלום ורק ראש הקבוצה מרוויח, אלא החברה עוד עושה קופה עליך. מובטחני כי אם תזמין אתה לבד מול החברה תוכל להתמקח ולהרוויח הרבה יותר (ושוב... מתוך נסיון!!!).

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י א ל י;844962:
לי יש מקסידור הם יפים ועמידים מחלודה
אבל אינם מהווים כמעט שום(!!) הגנה מפני פורצים..
עם מברג פשוט אפשר לשבור את הניטים שמחברים אותם אחד לשני..
ולמסגרת החלון עצמה הם מחוברים עם ברגים (כוכב) שגם לא כזה סיפור לפתוח..
זאת אומרת שזה עדיף מחלון פתוח שכל אחד יכול להכנס בלי לדפוק..
אבל אם מישהו ירצה להיכנס.. זה לא מה שימנע בעדו
(כשהבעתי את פליאתי שבאו להתקין, המתקין הסביר לי שאם כבר ירצו להיכנס הם יעשו את זה מהדלת..:cool:)

הבעיה היא שכשדיברתי איתם הם הסבירו לי שבברזל יש הלחמות שמתרופפות עם השנים ואצלם אין והכל חיבורים קרים וזה פלדה והרבה יותר חזק וכו', והוא אמר לי עוד שמבחינת מכון התקנים לוקח לפרוץ דלת פלדלת 60 שניות, כך שהכל זה ענין של השתדלות ולעכב את הגנבים ולא מעבר לכך.
וכשדיברתי עם מסגר הוא הסביר לי ששלו הרבה יותר חזק וכו'.
כך שבאמת אין לי מושג למי להאמין.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י HDAS;844982:
הבעיה היא שכשדיברתי איתם הם הסבירו לי שבברזל יש הלחמות שמתרופפות עם השנים ואצלם אין והכל חיבורים קרים וזה פלדה והרבה יותר חזק וכו', והוא אמר לי עוד שמבחינת מכון התקנים לוקח לפרוץ דלת פלדלת 60 שניות, כך שהכל זה ענין של השתדלות ולעכב את הגנבים ולא מעבר לכך.
וכשדיברתי עם מסגר הוא הסביר לי ששלו הרבה יותר חזק וכו'.
כך שבאמת אין לי מושג למי להאמין.
מה שבטוח שאם זה ברגים (במקרה שלי לא, זה סוג של ניטים) תתעקשי שילחימו אותם, כי לחברתי לא הלחימו ותוך כדי העברת דירה נכנסו דרך החלון(באמת צריך לשאול אותם למה הם לא נכנסו מהדלת:)) והעמיסו את התנור החדש (קומת קרקע)

• הוסף לסימניות
אירנשטיין כבר אמרנו?

תבררי באשדוד
עובי הברזל
צבע בתנור ממושך
גילוון מעולה
התקנה עם ברזלים לתוך הקיר
[נ.ב. אין לי מניות אצלו אבל עשיתי ונושעתי]
אם את מעוניינת תתקשרי אליו זריז לפני שהוא מתחיל עם המצות ואז זה לחכות חצי שנה

• הוסף לסימניות
אנחנו מנויים אצל אילן גוניק, ותק של שנים. יקר=שווה כל אגורה.
0505307849
הוא עובד בעיקר באזור המרכז, אבל שווה שאלה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה