- הוסף לסימניות
זה gpt? אין סיכוי
זה ג'מיני בטח
זה gpt? אין סיכוי
זה ג'מיני בטח
הנה הציטוט שלו:השניה הסתכלתי בנספח של אתגר 'ארץ עיר'
ושם @פנחס ציור עיפרון כתב שאולי נעשה הסברה ישראלית בסורה ונשתף אותם כאן שיקבלו כמה שיותר לייקים, מה אומרים?
כבר אני יעלה ציטוט שלו
חברים אני לא עושה את זה בדרך כלל אבל זה למטרה חשובה
כנסו לקישור ותנו לייק לתמונה המטרה היא שהתמונה תגיע לראש הפיד ב sora (תראו את התמונה ותבינו )
רעיון מדהיםהשניה הסתכלתי בנספח של אתגר 'ארץ עיר'
ושם @פנחס ציור עיפרון כתב שאולי נעשה הסברה ישראלית בסורה ונשתף אותם כאן שיקבלו כמה שיותר לייקים, מה אומרים?
כבר אני יעלה ציטוט שלו
של @פנחס ציור עיפרון הקרדיטיםרעיון מדהים
תשלחו קישורים לתמונות שישראלים יצרו, שנוכל ללייקכן.
ועכשו עלו שם עוד כמה תמונות מזעזעות,
פנחס אמר שהוא יצר דגל ישראל חצוב בסלע ואחרי כמה דקות - דגל פלסטין חצוב בסלע.
בינתיים התמונה של הפלסטיני ההוא עם יותר לייקים, אז תתעוררו.
יש את האשכול של ההסברה הישראלית.תשלחו קישורים לתמונות שישראלים יצרו, שנוכל ללייק
יש מלאאא, רק שלא רואים אותם...תשלחו קישורים לתמונות שישראלים יצרו, שנוכל ללייק
יש מצב לצילום מסך של התמונה בתוך סורה?בEXPLORE בסורה מישהו יצר את התמונה הזאת
צפה בקובץ המצורף 2040080
שינתי את ההנחיה ל"That the sign will say I am very full" (אני מאד שבע)
וסורה לא נותן לי לציור תמונה.
הוא כותב משהו בסגנון " זה נגד המדיניות שלנו" וכו'
מה זה אומר?
בול!ככה?
התמונה הראשונה?יש מצב לצילום מסך של התמונה בתוך סורה?
(אני באמצע ויכוח סוער עם GPT בנושא. הוא לא מאמין שהתמונה נוצרה בסורה....)
קבלו את הויכוח הפומבי הגדול
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים