• הוסף לסימניות
כאן יעלו כל השאלות על סורה שGPT פיתחו
אז אני אהיה ראשונה
1. איך מפרסמים את התמונות שלי?
2. למה זה מועיל לי הלבבות שאנשים עשים לי?

• הוסף לסימניות
1. איך מפרסמים את התמונות שלי?
הם מתפרסמים אוטומטית עם לא הגדרת אחרת, אפשר לבטל פרסום של כל תמונה בנפרד בחץ למעלה, ואפשר להגדיר שברירת המחדל תיהיה שלא יתפרסם בהגדרות
2. למה זה מועיל לי הלבבות שאנשים עשים לי?
כרגע לכלום, חוץ ממה שזה הופך אותך ליותר פופלרי וכך יותר נותנים לך לייקים, אבל גם זה לא עוזר לכלום...
פה יש עוד קצת מידע

• הוסף לסימניות
יש שם הרבה מאוד אנטישמיות -

היכנסו ודווחו בכפתור העגול עם 3 נקודות, בצד ימין למעלה -
1745947193773.png

• הוסף לסימניות
הסרתי בהגדרות את האופציה של הפירסום האוטומטי, יש דרך לפרסם תמונות נבחרות שאני בוחרת?

• הוסף לסימניות
הסרתי בהגדרות את האופציה של הפירסום האוטומטי, יש דרך לפרסם תמונות נבחרות שאני בוחרת?
נסו באמצעות העתקת כתובת הקישור לשיתוף

• הוסף לסימניות
את מכבה את זה ע"י העברה לצד שמאל של העיגול....

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני אסביר לך.
אני יוצרת תמונות,
אבל לא רואה אותם איפה שרואים את כל התמונות,
של כל האנשים האחרים.

בקישור שהבאת לי זה מגיע ישר למשתמש שלי,
ושוב אני לא רואה תמונות שלי.

את רואה את התמונות של עצמך?
(לא ב-המדיה שלי)
בעמוד הראשי אפשר לראות רק יצירות של משתמשים אחרים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה