סורק וירוסים של מייקרוסופט

• הוסף לסימניות
מכירים?
אפשר לסמוך עליו?

• הוסף לסימניות
מכיר
מנסיון שזה אחד מהאנטי וירוסים הכי טובים שיש
בעבר זה עזר לי ליפטר מרוגלה קשה מאד

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אלגנט;792357:
בעבר זה עזר לי ליפטר מרוגלה קשה מאד
גם לי. ושום אנטי וירוס לא מצא את הוירוס שהיה אז. [שמסתיר את התיקיות ובמקומם יוצר קיצורי דרך של ישום, בקיצור משהו משוגע].
גם ממתכנת בכיר שמעתי שהוא מהטובים ביותר שיש
עוד מידע בפורום "נתיב", http://forum.enativ.com/viewtopic.php?f=16&t=5341&p=63813&hilit=Microsoft+Security+Essentials#p63813
תחת הכותרת Microsoft Secutiry Essentials – מלכת תוכנות האנטי וירוס.

• הוסף לסימניות
לזכור שזה רק למי שיש לו ווינדוס חוקי
ואכן זה באמת חינמי ואין לו הרבה פונקציות אבל אחד האנטי וירוסים הטובים היום ומתחרה יפה גם מול אלו שעולות כסף

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פישי;792446:
לזכור שזה רק למי שיש לו ווינדוס חוקי
ואכן זה באמת חינמי ואין לו הרבה פונקציות אבל אחד האנטי וירוסים הטובים היום ומתחרה יפה גם מול אלו שעולות כסף

לאו דווקא.
מנסיון. הוא תמיד בודק חוקיות, כמעט אף פעם לא מזהה באמת.
אני משתמש בו בכמה מחשבים כבר למעלה משנה ומאוד מרוצה.

• הוסף לסימניות
תשמעו: מדבר בנאדם עם נסיון. לטובתכם - אל תתקרבו לאנטי וירוס של מייקרסופט!!
מנסיון מר...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרף הול;792469:
מדבר בנאדם עם נסיון. לטובתכם - אל תתקרבו לאנטי וירוס של מייקרסופט!!
מנסיון מר...
אני חושב שעל כל אנטי וירוס יהיה מי שיגיד אל תתקרבו התאכזבתי ממנו קשות, אך מה לעשות כל אחד והנסיון שלו.

• הוסף לסימניות
הכי מומלץ בשוק הוא NOD
ובחינמיים AVSAT

• הוסף לסימניות
יש תוכנה רגילה של גילוי תקיות משהו כמו הסייר של ווינדוס. והיא מאד עוזרת לוירוס של תקיות מוסתרות!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sara100;792531:
יש תוכנה רגילה של גילוי תקיות משהו כמו הסייר של ווינדוס. והיא מאד עוזרת לוירוס של תקיות מוסתרות!!
דא עקא שצריך גם למחוק את הוירוס, ובזמנו גם אצלי וגם אצל חברי שום אחד מהחינמיים לא זיהה את הוירוס חוץ מהMicrosoft Security Essentials.
ואני אומר זאת מבדיקה התקנו את כל החינמיים עד שהגעתי אליו, ואיתו נשארתי, בינתיים.

• הוסף לסימניות
מי שמשתמש עם פריצות לתוכנות למיניהם, לא מומלץ לו להשתמש בזה כי הוא מוחק בלי לשאול...

• הוסף לסימניות
לי היה יורוס בכמה מחשבים שהפך את קבצי ההפעלה לקיצורי דרך, באחד היה AVG, באחד היה של מיקרוסופט ובאחד היה מקאפי (שרכשתי מבזק), רק המקאפי מצא אותו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרף הול;792469:
תשמעו: מדבר בנאדם עם נסיון. לטובתכם - אל תתקרבו לאנטי וירוס של מייקרסופט!!
מנסיון מר...

חח,
איזה הפכים. אני עובד "רק" איתו.
בחיים לא מחק לי שום קובץ וגם לא קראקים וכד'.

ההורדה היא כאן:
http://windows.microsoft.com/en-US/windows/products/security-essentials/download

ללכת לשורה של ההורדה הראשונה. (אין בעיברית)

בהצלחה

• הוסף לסימניות
צריך לדעת אם יש לך 32 או 64 ביט, כי יש שתי גירסאות של התוכנה וכל אחת עובדת רק במערכת המתאימה.
גם לי הוא לא מחק שום קראק [מה שאוירה לדוגמא היה עושה הרבה], רק לפעמים בשעת התקנת הקראק הוא צועק, וצריך לא להתרגש, או לבטל את פעולתו באופן זמני.

• הוסף לסימניות
אין כמו נורטון גם בצריכת משאבי המערכת - אם כי זה הולך ומשתפר.
וכאן דובר על תוכנות בחינם [כמדומני].

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י NIVDFB;793013:
אין כמו נורטון גם בצריכת משאבי המערכת - אם כי זה הולך ומשתפר.
וכאן דובר על תוכנות בחינם [כמדומני].

אכן זה למחשבים חזקים
avast בינתיים הכי טוב מבין החינמיים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אביחי ב;793764:
אכן זה למחשבים חזקים
avast בינתיים הכי טוב מבין החינמיים

איך היגעת לזה???:confused::confused:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה