עזרה סורק(ללא מדפסת) איכותי וזול עכשיו בסגר-יש דבר כזה?

• הוסף לסימניות
ניסיתי לחפש בזאפ במחסני חשמל 400 ו 400+
אמרו לי שעקרונית יכול להיות אפילו ב100(ללא מדפסת .כן?)
מישהו יכול לכוון אותי?
אפילו יד שניה
זה צורך המועד דחוף בשבילי
תודה

• הוסף לסימניות
תפרטו יותר את הצורך, האם אתם זקוקים דווקא לסורק ללא מדפסת, או שגם מדפסת משולבת עם סורק טובה עבורכם? הם אתם זקוקים לסורק באיכות גבוהה במיוחד או גודל גדול במיוחד או סורק סטנדרטי עם משטח בגודל a4?

• הוסף לסימניות
תפרטו יותר את הצורך, האם אתם זקוקים דווקא לסורק ללא מדפסת, או שגם מדפסת משולבת עם סורק טובה עבורכם? הם אתם זקוקים לסורק באיכות גבוהה במיוחד או גודל גדול במיוחד או סורק סטנדרטי עם משטח בגודל a4?
לא דווקא ללא מדפסת
חשבתי שסורק ללא מדפסת יהיה זול באפן משמועותי ממדפסת. טעיתי?
ואני זקוקה לסורק סטנדרטי עם משטח בגודל A4 לא משהו מיוחד
תודה
אשמח גם לקישורים לסורקים

• הוסף לסימניות
רכשתי לאחרונה מדפסת משולבת סורק הכי זולה שמצאתי (250 ₪) עבור עבודה סריקה חד פעמית ועבדה מצוין (לא יודע לכמה זמן היא תחזיק מעמד וכמה היא נוחה לשימוש לטווח ארוך...)
אפשר לרכוש את המדפסת הזו בדרך כלל בכל חנות מחשבים ממוצעת.
סורק בנפרד בדרך כלל עולה יקר יותר.

• הוסף לסימניות
איפה את גרה?
אולי אוכל לתת לך פרטים ליצירת קשר
@תמר תמר תמר

• הוסף לסימניות
KSP וגם אייבורי פתוחים
תסתכלי אם יש שם משהו שמתאים לך

• הוסף לסימניות
בבני ברק טוב?

• הוסף לסימניות
תודה רבה
אני גרה בבית שמש
למה מה בבני ברק?
יד שניה?
תפרטי לי ב

tamar10000000000:pgmail.com
יש לי דרך להגיע
תודה @MOM

טוב לכבוד הענין בדקתי אותו והוא לא תקין 100%
בעבר היה תקין. מצטער על ההטעיה
ואגב הניסוח המדויק כלפיי היה תפרט. (MOM זה ראשיתיבות אע"פ שהגיוני שהיה לשם כזה מלבן אדום.. במאמר מוסגר אם מישהו חושק בשם הזה לא אכפת לי לגוון.....)

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
רכשתי לאחרונה מדפסת משולבת סורק הכי זולה שמצאתי (250 ₪) עבור עבודה סריקה חד פעמית ועבדה מצוין (לא יודע לכמה זמן היא תחזיק מעמד וכמה היא נוחה לשימוש לטווח ארוך...)
אפשר לרכוש את המדפסת הזו בדרך כלל בכל חנות מחשבים ממוצעת.
סורק בנפרד בדרך כלל עולה יקר יותר.
באמת זול.
המדפסת הזו כוללת סריקה רצה? (כלומר יש אפשרות להכניס מספר דפים ביחד והמדפסת יודעת לסרוק אחד אחרי השני...)

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה