כללי סורק לתמונות -מי מכיר???

• הוסף לסימניות
שלום
לצורך עבודה עם תמונות של לקוחות אני מחפשת סורק המיועד לסריקת תמונות באיכות ובמהירות.
כל הסורקים האיכותיים לתמונות שמצאתי עד עכשיו יש צורך להרים מכסה ולהניח התמונה ואז לסרוק ואני מעוניינת בסריקה יותר קלה.
האם מישהו מכיר סורק איכותי עם פידר שלוקח גם תמונות 10*15 או סורק שלוקח התמונה עם רולר(בד"כ סורק ניד)שיכול להתאים לי???
או האם יש למישהו פתרון?

• הוסף לסימניות
השאלה למה את צריכה את הסריקה.
עבור מצגות ועריכות -שלהם הייתי צריכה "טונות" של תמונות -התייאשתי לחלוטין מסורקים, שעות של עבודה (ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, לוקח לסורק יותר זמן עיבוד) והתוצאות - לא אי-אי-אי.
אז אני מצלמת את התמונות עם מצלמה טובה (סידרתי מקום צילום בצורה נוחה עם חצובה). מהר איכותי וזמין.

• הוסף לסימניות
יש את המדפסות האלו שיש להם פתח מלמעלה
כדי לצלם כמה דפים בבת אחת -
לא זוכרת איך קוראים לזה

אני משתמשת בזה, מכוונת את הגודל של התופסן
מכניסה כמות תמונות מגדירה רזולוציה גבוהה
ונותנת למכונה לעבוד....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י EPaP;2375154:
יש את המדפסות הלו שיש להם פתח מלמעלה
כדי לצלם כמה דפים בבת אחת -
לא זוכרת איך קוראים לזה

קוראים לזה פידר (Feeder)
זה אמנם מהיר ונוח אבל זה לא רלוונטי לפותחת האשכול,
מאחר שהפידר מוגבל לגודל מינימום, תמונות בגודל 10X15 אין אפשרות להריץ.

לפותחת האשכול,
הסורק "עם המכסה" זו האופציה הכי טובה.
לכי לבית דפוס דיגיטלי שיסרקו לך לפי עמודי A3 - כמה שנכנס.
במכונות שלהם האיכות בטוח תהיה טובה יותר. כפי ששמת לב להגדיר רזולוציה גבוהה זה לא מספיק - זה בסה"כ גודל, יש פרמטרים נוספים שקובעים את איכות הסריקה, אבל צריך מכונה טובה.

יש סורקים ענקיים (ללא מכסה) אבל לא רלוונטי אלייך משום שהסריקה היא כל תמונה בנפרד.

נ.ב
אל תקחי כאופציה לצלם את התמונה ישירות, זה הכי רע שאפשר, ממיליון סיבות שלא מתאים לפירוט כהערה ב'נ.ב'.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Ben2648;2375189:
קוראים לזה פידר (Feeder)
זה אמנם מהיר ונוח אבל זה לא רלוונטי לפותחת האשכול,
מאחר שהפידר מוגבל לגודל מינימום, תמונות בגודל 10X15 אין אפשרות להריץ.

אל תקחי כאופציה לצלם את התמונה ישירות, זה הכי רע שאפשר, ממיליון סיבות

אני סורקת תמונות בגודל הזה, אצלי הפידר ניתן לסדר לגודל מסויים,
וראיתי את זה בעוד כמה מדפסות כך שזה לא כ"כ נדיר...

והאפשרות של הצילום די גרועה, מניסיון

• הוסף לסימניות
מצטרף לשאלה
מה אתם אומרים על זה?

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה