סחטיין לבולטונולה

• הוסף לסימניות
א. מי שאוכל פיתה עם חומוס זה גם (ובמקור) ערבים. אז ישימו אותם?
ב. תעשי סקר כמה ילדים אוכלים את זה ותגלי שאחוז מזערי. שלי לא יגעו בזה. וגם אני. רק בעלי. אז ישימו אותו??
ג. ואם צלחת את שתי השאלות הראשונות אז- לא נמאס מכל זה? פרסומת אמורה למשוך את העין. עינו של קורא פוטנצי(נולה) לא נמשכת לתמונה כזו. נקודה. זה לעוס. נדוש. לא קריאייטיבי. לא כלום.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י TIP X;291800:
ב. תעשי סקר כמה ילדים אוכלים את זה ותגלי שאחוז מזערי. שלי לא יגעו בזה. וגם אני. רק בעלי. אז ישימו אותו??
ג. ואם צלחת את שתי השאלות הראשונות אז- לא נמאס מכל זה? פרסומת אמורה למשוך את העין. עינו של קורא פוטנצי(נולה) לא נמשכת לתמונה כזו. נקודה. זה לעוס. נדוש. לא קריאייטיבי. לא כלום.

תתפלאי לשמוע שילדים אכן אוהבים חומוס וממש לא אחוז מזערי..... כך שהטענה שלך לא נכונה....
(שלי- חולים על זה....:p)
ולגבי השורות האחרונות שכתבת.... עובדה שזה משך ת'עין שלי, שלך ושל עוד כמה..... ולא רק בגלל הכותרת.....

• הוסף לסימניות
עזבי. אני ואת מהתחום. זו לא הוכחה. בעלי למשל בכלל לא שם לב לא למודעה ולא לקרדיט.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Graphic;290846:
תתפלאי,
פעם שוחחתי עם דיאטנית קלינית לגבי קבוצות מזון.
לתומי סברתי שחומוס נכלל בקבוצת החלבונים, שהרי כידוע, גרגרי החומוס עשירים בחלבון. אולם הדיאטנית האירה את עיני, שהדבר נכון רק לדבי סלט חומוס ביתי, אולם בחומוס המתועש יש כ"כ הרבה שמן (טחינה ושמן מוסף), שמבחינה תזונתית - הריהו שייך לקבוצת ה-שומנים!

(ולכל סופרי הקלוריות - העיפו מבט בטבלת הערכים התזונתיים של חומוס קנוי, בסעיף ה"אנרגיה" ו"שומנים", וכבר לא תסתכלו עליו יותר...)
טוב,שמן זה לא כזה גרוע, בהתחשב שאני כבר יודעת מה מדינת ישראל מכניסה לנו למים שאנו שותים -כדאי לכם לראות
[FONT=arial,helvetica,sans-serif]http://www.youtube.com/watch?v=xewTTgtTtvk

http://www.youtube.com/watch?v=xPYYVXPW6cc
יש למדינה כל מיני רעלים שנוצרים ע"י מפעלי התעשיה, שהם רעלים טוקסיים מאין כמותם, והעלות להפטר מהם בדרך קונבנציונלית היא גדולה יותר מדי, ולכן מה המדינה עושה? פשוט מאד- שופכת את כל הזבל ל... מים שלנו!! לא יאומן אבל נכון! הדבר גורם לרשימת מחלות ארוכה מאד (מפורטת בלינק שהעליתי) וגם- יגרום ש1 מתוך 2.5 תינוקות הנולדים בישראל ילקו בסרטן!

ובלי קשר לגבי הטפלת מים- אומר בקצרה שגם זה לא משתלם למדינה ויותר משתלם לה לייצר לנו מים שהם משאב יקר ולהרויח יותר מאשר להטפיל מים, ולכן לא מטפילים מים. כי זה לא משתלם.

אז שמן בחומוס... לא נורא בכלל!!

[/FONT]

• הוסף לסימניות
לי כל הקמפיין הזה עושה טעם של סלמונלה. (לא שטעמתי...:)
ובהקשר של חומוס במיוחד בכמויות ששמו לילד המסכן בפרסומת, לא ממש מעורר תאבון.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הסתר_פנים;292817:
לי כל הקמפיין הזה עושה טעם של סלמונלה. (לא שטעמתי...:)
ובהקשר של חומוס במיוחד בכמויות ששמו לילד המסכן בפרסומת, לא ממש מעורר תאבון.

סלמונלה, זה טוב. הצחקת אותי...

זוכרים את התחרות פרסומות של מרכז העניינים?
אין שום הבדל בין שמן קנולה מזוכך לבין שמן סויה, מבחינה בריאותית.
זה רק טריק להגדיל מכירות, אחרי שטחנו לאנשים את המוח שקנולה זה יותר בריא, כדי שמישהו יוכל להרויח הרבה כסף מזה.

השמנים היחידים הבריאים באמת לגוף שלנו הם שמנים מכבישה קרה, שמן זית, שומשום וכו'.

שמנים צמחיים מזוככים בתהליך של מעיכת הזרעים והשרייה בממס רעיל. על מנת להפטר מאותו הממס יש לחמם את התמיסה ל-70 מעלות צלזיוס.
נוצר שמן גולמי בעל ריח וטעם לוואי. באמצעות צנטריפוגה מפרידים את הלציטין מן השמן. תהליך זה נעשה בתעשייה על מנת למנוע השחמה של השמן כאשר הוא עובר טיפול בטמפרטורות גבוהות. כדי להיפטר מהחומציות מערבבים את השמן עם חומר בסיסי. בכדי להיפטר מהצבע הכהה שנותר לשמן, מערבבים אותו עם חומרים מיוחדים הסופחים חלקיקי צבע.
על מנת להיפטר מן החומרים הסופחים יש לחמם את השמן ולסננו. על מנת להיפטר מטעמי הלוואי מחממים את השמן ל- 230 מעלות והריח מתאדה.
כעת בידינו "שמן זך".

בחלק מהשמנים המזוככים מוספים גם חומרים מעכבי חימצון, להחליף את אלו שנהרסו בתהליכים של הייצור. חומרים אלו הם תוצרים של התעשיה הפטרוכימית וחלקם לפחות חשוד כגורם למחלה. עדיין נעשה בהם שימוש נרחב, בעיקר עקב מחירם הזול.

• הוסף לסימניות
כמו שזה נראה יש המשך לקמפיין..
ילד אחר וכותרת דומה..

• הוסף לסימניות
והנה צילמתי לכם את העתון:

קבלו....

קבצים מצורפים

• DSC_0030.JPG
    2.7 MB · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
מי אוכל כמויות כאלה של סלטים בתוך פיתה???!! מה הם לע** חשבו לעצמם??

זה ממש לא נותן חשק לאכול, תחושת קבס מלווה את הויז'ואל הזה..:eek:

• הוסף לסימניות
רק זה??
אם יכלנו לסבול את הילדים זה כי הם היו לפחות חמודים...
מקווה שהילד הזה עבר גיור... אחרת אמא שלו תיעלב לי פה..

• הוסף לסימניות
הם עוד ממשיכים עם זה?

כזו כמות של כרוב במיונז...דחפו לו לפיתה?

הכי מוזר שהקרדיט גם שונה לפי רוח הפרסום...אפילו בפורים לא עושים את זה.

• הוסף לסימניות
אולי רוצים ללמד אותנו איך צריך להאכיל ילדים, שלא נהיה כמו האם המרעיבה....

• הוסף לסימניות
ואיך לא לממן לילדים גשר לשיניים :)

• הוסף לסימניות
במודעות רחוב השבוע הם לא צירפו את הקרדיט בכלל (גם לא את הרגיל)

• הוסף לסימניות
כ"כ לא ברור איך בדיוק הפרסום הזה מתקבל על לב האנשים לטובה..
יש פה משחק מילים נחמד. אבל משהו מסריח לכאורה עומד מאחוריו. אם הם בחרו להעמיד קמפיין שלם כדי להגיד לי שהם משתמשים בשמן בחומוס שלי (לא ראיתי מה היה המשך הקמפיין) מראה לי שהם שמים שם די הרבה שמן, מה שאישר מישהו באחת התגובות שבאשכול זה.(לצטט?) ואם הם שמים קצת, מה לפרסם את זה ככה ולעשות מזה ענין גדול? ומלבד זאת, הם מסתמכים על ההחלטה שלהם שקנולה יותר טוב מ.. שמן סויה? מי אמר? ואם כן- אז עד כדי כך? ולכן יוצאים לקמפיין שלם? מוזר.
אני די בטוחה שזה עבד. מעניין באמת אם כן.. ואם כן.. אז אוי ואבוי לנו..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חזון;295313:
במודעות רחוב השבוע הם לא צירפו את הקרדיט בכלל (גם לא את הרגיל)

הם קיבלו את ההערה שלי וחיכו עם זה לפורים...:)

עד אז יעשו את החומוס עם שמן אחר (ולא קנולה)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ayala;295635:
כ"כ לא ברור איך בדיוק הפרסום הזה מתקבל על לב האנשים לטובה..
יש פה משחק מילים נחמד. אבל משהו מסריח לכאורה עומד מאחוריו. אם הם בחרו להעמיד קמפיין שלם כדי להגיד לי שהם משתמשים בשמן בחומוס שלי (לא ראיתי מה היה המשך הקמפיין) מראה לי שהם שמים שם די הרבה שמן, מה שאישר מישהו באחת התגובות שבאשכול זה.(לצטט?) ואם הם שמים קצת, מה לפרסם את זה ככה ולעשות מזה ענין גדול? ומלבד זאת, הם מסתמכים על ההחלטה שלהם שקנולה יותר טוב מ.. שמן סויה? מי אמר? ואם כן- אז עד כדי כך? ולכן יוצאים לקמפיין שלם? מוזר.
אני די בטוחה שזה עבד. מעניין באמת אם כן.. ואם כן.. אז אוי ואבוי לנו..

זה לא הם המציאו את הקטע של הקנולה.
זה משהו גורף שמשום מה הוחלט ע"י כל מיני מושכי חוטים שכדאי להפיץ את שמן הקנולה (יש להם את הסיבות שלהם, וזה כנראה קשור בהרבה כסף שמחליף ידים)
לא שמת לב שבחמש שנים האחרונות כ-ו-ל-ם מדברים על הקנולה הזה?
מישהו זוכר בכלל מי התחיל להפיץ את העניין הזה עם קנולה?
למה כל עקרות הבית חושבות שזה שמן בריא?

אז עכשיו יש גם חומוס מקופסא "בריא יותר" (המילה "יותר" נופלת בקלות ומתקבל פרדוקס - חומוס מקופסא בריא), ואיזה אמא לא דואגת לבריאות של הילדים שלה?

• הוסף לסימניות
עיתוני סוף השבוע הפכו בהדרגה לאלבומי תמונות משפחתיות, או לחילופין פרסומות למכוני-הגיור.

מדובר בתופעה דוחה, המגחיכה לדעתי את המודעה והופכת אותה לקיטש עלוב חסר שמץ עניין קרייאטיבי.

אני חייב להודות שאני מוצא הנאה צרופה בלגלות כי אותו הינוקא האוחז את מנת-האבירים מוסיף בשבוע שלאחר מכן גם אבוקדו ודגים לתפריט, או לחילופין מקבל טיפטוף או שניים של נירלט WR225 טרי וטוב.
ותסלח לי אמו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
למעלה