בודאי שזה קודם לכל העצות\ הסגולות וכו'.בדיקות דם
ויעוץ רפואי
גם לי היה משהו דומה, הרבה חולשה וסחרחורותלאחרונה אני מרגישה חולשה נוראית שלעיתים אף מלווה בסחרחורות
לא עברתי שינוי כלשהו בתקופה האחרונה במצב פיזי/רגשי ולא שיניתי תזונה
אין לי מושג ממה זה נובע
האם יש דרך להיפטר מהחולשה הזו או לפחות להקל ממנה??
אודה מאוד לעונים
כנ"ל.גם לי היה משהו דומה, הרבה חולשה וסחרחורות
עשיתי בדיקות והתברר שזה מחוסר נוזלים התחלתי לשתות יותר וגם לקחתי כמה פעמים עירוי
וב"ה התחושה הרבה יותר טובה
הרבה בריאות!
קודם כל זה,בדיקות דם
ויעוץ רפואי
כגון?אחרי זה אפשר לנסות עוד דברים.
מאוד מאוד חשוב לבדוק האם זה פיזי או נפשי,
כי במצב שלנו יש הרבה אנשים שמרגישים חולשות וכאלה אבל זה לא אמיתי, זה קשור לחרדות וכאלה.
לא משהו יוצא דופן....אולי פשוט הסתובבתם הרבה בשמש?
קרה לי גם לפני שבוע...הרגשתי גם ככהלאחרונה אני מרגישה חולשה נוראית שלעיתים אף מלווה בסחרחורות
אין לי מושג ממה זה נובע
האם יש דרך להיפטר מהחולשה הזו או לפחות להקל ממנה??
אודה מאוד לעונים
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים