עזרה ראשונה! סחרחורת נוראית שגורמת להתעלפות ונפילות

יש מצב שזה וירוס שלא קשור להריון, היה לי וירוס כזה לפני תקופה.
הייתי במיון בשערי צדק נתנו לי כמה תרופות וזה הציל אותי ממש.
אולי זה ורטיגו ? (מנייר) מחלה של טייסים בד"כ
הכל מסתחרר, השמים נופלים עליך? את מרגישה ברכבת הרים?
יש טיפול הומאופטי - מוממלץ מאד!!!
אפשר להשיג אצל : 03-6771120

אולי זה ורטיגו ? (מנייר) מחלה של טייסים בד"כ
הכל מסתחרר, השמים נופלים עליך? את מרגישה ברכבת הרים?
יש טיפול הומאופטי - מוממלץ מאד!!!
אפשר להשיג אצל : 03-6771120
למיטב זכרוני ורטיגו גורם אומנם לסחרחורות, חוסר שיווי משקל אבל לא להתעלפויות (מחוויה אישית)
בכ"א לורטיגו עושים פיזיותרפיה וסטיבולרית - לא פולשני, לא מאמץ ולא מכניס שום חומרים לגוף

• תודה
Reactions: CN
@100לפת פריטין נמוך יכול להגרם מהתייבשות.
וכשאדם מיובש ההמוגלובין יוצא יותר גבוה ממה שהוא באמת
ולכן הגיוני שאחרי עירוי נוזלים ההמוגלובין ירד משמעותי
ויתנו לך מיידי עירוי ברזל.
רפואה שלימה

למיטב זכרוני ורטיגו גורם אומנם לסחרחורות, חוסר שיווי משקל אבל לא להתעלפויות (מחוויה אישית)
בכ"א לורטיגו עושים פיזיותרפיה וסטיבולרית - לא פולשני, לא מאמץ ולא מכניס שום חומרים לגוף
נכון. זה לא היה ורטיגו.
בורטיגו לא מתעלפים.
זה היה מצב שאנשי מד"א פחדו להוריד אותי לאמבולנס.
כל תנועה הכי קלה בראש איבדתי הכרה.

זה היה וירוס נוראי. רק על שונאינו...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה