נכתב ע"י איכות;1736052:הספוטים!!!
האתר נראה יפה וחדשני! עוד יבקשו ממך גם לבנות עיצובי אתרים ולא רק לוגואים![]()
נכתב ע"י 102;1736206:אני בנתיב ושלחתי שיפתחו לי
אבל עד שיפתחו...
אני כבר ראיתי את הלוגויים שלך זה ברור אליפותת!!!
אבל הכי אדיר איך שאתה מקבל את הביקורת.
בכבוד וקבלה ולא רק מעלה בשביל שיכתבו מחמאות.
חברה, נראה לי רק ככה אפשר להגיע לרמות שמכובדינו נמצא.
שאפו!
ושיפתחו כבר את האתר בנתיב אני סקרנית אששש![]()
נכתב ע"י Haim6130;1735955:תודה לכולם על התגובות המדהימות!
כל אחת נקראה מספר פעמים בעיון רב ובהנאה גדולה.
תודה רבה לכולם על כל ההערות המחכימות שנאמרו כאן, אני ב"ה קשוב ופתוח לשינויים ולביקורות - ולכן אני שמח להודיע שערכתי מספר שינויים באתר.
אמנם השינוי לא דרסטי, אבל בהחלט ההרגשה אמורה להיות שונה לחלוטין כרגע.
לפחות בדף הבית.
תודה לכל מי שהשקיע מזמנו בטלפונים ובהודעות פרטיות! זה רק מראה עד כמה הקהילה פה מדהימה.
כנסו והביעו את דעתכם על השינוי
www.Artliner.co.il
נכתב ע"י ShBracha;1736741:מהמם!
רק תעלה טיפה את השקופיות, כרגע הן ממש בקצה הדף למטה
נכתב ע"י sm05276;1736757:אתר מוצלח,
לוגואים אחד אחד!
נכתב ע"י לנדא;1737018:מקסים! משדרג מאד!
עכשיו דף הבית נראה נעים ומזמין ומעביר את המסר הנכון...
עלו והצליחו!
נ.ב. אני מתפעלת ולומדת מכם איך מקבלים ביקורת בצורה נבונה, ומתקדמים איתה הלאה. זו הדרך להצליח בגדול!
נכתב ע"י רינת;1739930:לוגואים מדהימים וברמה עיצובית מרשימה מאד
לגבי האתר אם כבר בנית אתר חדש חבל שהו לא יהיה רספונסיבי. (תואם לכל המסכים והמוביילים) ולעניות דעתי צריך להחליף פונט באתר הוא מידי כבד
נכתב ע"י Sigalit;1739937:האתר הרבה יותר טוב, ממש שיפור רציני.
קצת היה לי קשה למצוא את אודותי.
נכתב ע"י איתמר נתן;1744007:מיוחד מאד האתר שלך,
אבל יותר מכך אני אוהב את היצירתיות שלך!
בהצלחה!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים