סטודיו בבני ברק

• הוסף לסימניות
ערב טוב,
לצורך צילומי חלאקה, מחפשת סטודיו בבני ברק לשעת צילומים (צלם יש אבל אין סטודיו).
תודה רבה

• הוסף לסימניות
זה יקר לי 300 ש"ח לשעה. כמו"כ, מבחינתי מספיק רקע לבן.
אודה לתגובות נוספות.
תודה רבה

• הוסף לסימניות
יש איזה סטודיו בקריית הרצוג, לא יודעת פרטים מעבר

• הוסף לסימניות
אני מאשדוד אם תירצי בכיף

• הוסף לסימניות
יש סטודיו חדש ברח' הרב שך נראה לי
אבל אין לי פרטים מדויקים

• הוסף לסימניות
אני חושבת שמילכי אורטנר משכירה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tamar e;n4991775:
יש איזה סטודיו בקריית הרצוג, לא יודעת פרטים מעבר

מישהי יודעת פרטים? זה די דחוף לשבוע הבא. תודה רבה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קריצה;n4992802:
יש סטודיו חדש ברח' הרב שך נראה לי
אבל אין לי פרטים מדויקים

יש למישהי פרטים נוספים? תודה רבה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י riki aharon;n4996819:
מישהי יודעת פרטים? זה די דחוף לשבוע הבא. תודה רבה

אם זה עדיין רלוונטי, ביררתי לך- יש סטודיו ברח' הרצל 96 פלא': 052-2025353, הנהלה: 052-7655696.
מבירור של חברה הסכום הוא 80 ש"ח לשעה/ 45 דק' , 30 ש"ח לחצי שעה נוספת.
לא יודעת איך הוא נראה ומה יש בו,פעם ראיתי את זה בעיתון
בהצלחה

• הוסף לסימניות
מילכי אורטנר משכירה את הסטודיו שלה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה