סטודיו בן ישי מרח' עזרא- כבר לא פעיל??

• הוסף לסימניות
אני מנסה להשיג אותם בטלפון ואין מענה- הסטודיו נסגר??
אולי מישהו כאן מכיר צלם בשם מישל שעבד אן עדיין עובד איתם??
מעוניינת להזמין אותו לצילום ארוע- צילם שנה שעברה אירוסין של חברה שלי והתמונות היו ליגה!!
אם יש למישהו מידע אשמח לשמוע!
תודה.

• הוסף לסימניות
סטודיו בן ישי עובד והלואי שיעבוד הלאה והלואי שעוד משרדים יעבדו מסודר כמו שצריך כמו בן ישי:)
אני מאמינה שבגלל החג היה סגור או משהו וכנראה שהיום תמצאי אותם עובדים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צילומית;2258978:
סטודיו בן ישי עובד והלואי שיעבוד הלאה והלואי שעוד משרדים יעבדו מסודר כמו שצריך כמו בן ישי:)
אני מאמינה שבגלל החג היה סגור או משהו וכנראה שהיום תמצאי אותם עובדים.

לצערי גם היום לא עונים שם:(

• הוסף לסימניות
מה המספר שיש לך?
אשלח להם הודעה ונראה אם אקבל תשובה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צילומית;2259541:
מה המספר שיש לך?
אשלח להם הודעה ונראה אם אקבל תשובה

03-6784784
054-7433086
אלו המספרים
תודה

• הוסף לסימניות
אתמול לא עבדו בגלל הצום
היום הכל עובד כרגיל
המספרים שלך בסדר גמור
תנסי ותצליחי!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה