סטודיו טבע

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mig;730831:
ה WB לא מכוון מספיק טוב,
יש לך נטיה חזקה לצהוב וגוונים חמים בכל התמונות.

הצעת הגשה:
תודה על ההערה הנכונה, אבל נראה לי שזה טעם אישי, אני מעדיף את זה כמו המקורי כשהירוק ירוק והפנים עם צבע. אבל שוב יש שיעדיפו את זה כמוך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דוד דנברג;730841:
תודה על ההערה הנכונה, אבל נראה לי שזה טעם אישי, אני מעדיף את זה כמו המקורי כשהירוק ירוק והפנים עם צבע. אבל שוב יש שיעדיפו את זה כמוך.

זה נכון שיש בזה הרבה ענין של טעם אישי,
ולכן נראה צלמים עם נטיה לתמונות קרות ואחרים לחמות,
יהיו צלמים שיקחו מטריות כסופות ואוהבי החום כמוך יקחו מן הסתם זהובות.

אבל זה חייב להיות פרופורציונלי ותקני,
כאן זה כמעט צהבת... יש מעטה צהוב שנראה לא טבעי,
הייתי ממליצה להוריד את הקאסט הצהוב ואז לחמם את התמונה באופן מבוקר.

• הוסף לסימניות
אבל זה חייב להיות פרופורציונלי ותקני,
כאן זה כמעט צהבת... יש מעטה צהוב שנראה לא טבעי,
הייתי ממליצה להוריד את הקאסט הצהוב ואז לחמם את התמונה באופן מבוקר.
תודה על הלימוד, קיבלתי

• הוסף לסימניות
וכמובן תלוי בכיול של המסך. (או הדפוס)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה