סטודיו לבר מצווה

• הוסף לסימניות
אני הולכת לצלם לראשונה ב"ה ילד בר מצווה, 20 תמונות סטודיו, כמובן מבחינתי חשוב שיהיו מעניינות ומגוונות, אמנם אני חושבת שהן צריכות להיות גם בגדר הסטנדרטי והמקובל. הילד מגיע עם אחים אז נאמר שתמונות משותפות עם אחים זה משהו שיזרום מאליו, אבל איך אפשר לצלם את הילד לבד? נניח הילד לומד מול סטנדר, עם תפילין, פורטרטים מעניינים, מה עוד? מצחיק למשל לצלם אותו עם ספר תורה קטן כמו של חאלאק'ה....? אני באמת שואלת כי אני לא יודעת...:eek:נראה לי שחוץ היה יכול להיות ממש נחמד אבל הם בחרו סטודיו.

אגב אשמח לרעיונות גם מצלמים וצלמות וגם מאלה שצילמו להם ילד בר מצווה ובכלל

• הוסף לסימניות
אם תצלמי אותו עם ספר תורה קטן של חלקה למה לא לצלם ילד חלקה עם תפילין?:D

תבקשי שיביא את התפילין שלו יש לו ריקמה עם שם הבחור זה יפה להנציח.
כל מיני פוזות עם הכובע,שיחזיק ביד,שיסתכל על זה,
עם החליפה ביד אם זה חליפה קצרה
עם יד בתוך הגארטל אם זה חליפה ארוכה
כבר עברתי את ה20 תמונות.
בהצלחה.זה לא נורא בכלל....

• הוסף לסימניות
תודה צילומית זה רעיונות חמודים
עוד דברים מעניינים?

• הוסף לסימניות
השאלה איזה סגנון בחור זה,איזה תמונות המשפחה מחפשת,יש כאלה ירצו קלאסי יש כאלה ירצו מודרני,להשתולל קצת,יש כאלה ירצו יהודי יותר,קדוש יותר,תחשבי מה מתאים למשפחה ואם יש לך גישה לכל מיני תמונות של צלמים תשתפי עיניים וקחי את זה משם לכיוון שלך.
שוב,בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צילומית;1113934:
השאלה איזה סגנון בחור זה,איזה תמונות המשפחה מחפשת,יש כאלה ירצו קלאסי יש כאלה ירצו מודרני,להשתולל קצת,יש כאלה ירצו יהודי יותר,קדוש יותר,תחשבי מה מתאים למשפחה ואם יש לך גישה לכל מיני תמונות של צלמים תשתפי עיניים וקחי את זה משם לכיוון שלך.
שוב,בהצלחה!

זהו לא נחשפתי כמעט לשום תמונות בר מצווה בסטודיו, ראיתי הרבה תמונות חוץ יפות.
אני מאמינה שירצו יהודי קלאסי כי שאלתי מה הם ילבישו ואמרו חליפה חסידית. סתם מעניין אותי איך נוהגים לצלם כי לפעמים באים לצלמת ומצפים למשהו מסויים, ולא ראיתי דוגמאות למשהו המסויים הזה כדי לדעת למה מצפים ואיך לקחת את זה לכיוון שלי

• הוסף לסימניות
חסידי קלאסי ? אין יותר מידי אפשרויות. 2-3 פורטרטים. מדיום שוט ולונג שוט, עם עמידה אלכסונית ורגל אחת יותר קדימה ... תמונה עם יד בחליפה ("רעביש") עוד אחת עם כף היד מתחת לסנטר ... היו משפחות שביקשו תמונה עם התפילין או ההזמנה ...
תמונות עם המשפחה ישנם יותר אפשרויות, הפניית מבטים, סידור של האנשים ...
הגיוון הכי נכון וטוב זה בתאורה, אפשר לצלם סדרה אחת של תמונות עם תאורת ביוטי אחידה ורכה, עוד כמה עם תאורה יותר דרמטית, כוורות. עם רקע חשוך ובלי ... תאורה לשחור לבן ...
צלמי לכריכת האלבום פוטרט בתמונת רוחב, לא בכל האלבומים תמונת הכריכה עומדת.
בהצלחה :)

• הוסף לסימניות
יש לי אלבום בר מצוה שצילמתי מגוון מאד מאד....
אבל אני לא בטוחה שהוא יתאים לסגנון שאת רוצה
אם מעניין אותך אשלח לך במייל.

• הוסף לסימניות
כן אני מאוד אשמח לראות אני שולחת לך הודעה עם המייל שלי

תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה