סטודיו ניו בורן + משפחתי

• הוסף לסימניות
אני לפני לידה רביעית ואני רוצה אחרי הלידה בעזרת ה' לעשות תמונות סטודיו לכל המשפחה וכמובן גם תמונות ניו בורן.
מתי הכי כדאי לי לעשות? עד שבועיים אחרי לידה לא נראה לי רלוונטי כי אני מניחה שאני צריכה הרבה כח לפרויקט כזה...
באיזה גיל הייתם ממליצים? האם תמונות "ניו בורן" עדיין יפה בגיל חודש?

• הוסף לסימניות
הייתי ממליצה לך לחלק את הצילום לשתיים.

שבועיים אחרי לידה לבוא רק עם הבייבי.

ואחרי שתתחזקי ותצברי כח לבוא עם כולם

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פוסטר;1659739:
הייתי ממליצה לך לחלק את הצילום לשתיים.

שבועיים אחרי לידה לבוא רק עם הבייבי.

ואחרי שתתחזקי ותצברי כח לבוא עם כולם

מילה במילה
צודקת
מנסיון

• הוסף לסימניות
אני עשיתי (אצל מלכי איזנבך - ממליצה בחום!!) והבת שלי הייתה בת 3 שבועות והיינו עסוקות כל הזמן רק בלהרדים אותה. כשהם עדיין 'עוברים' הם ישנים מלא.. וזה חלק מהיופי

• הוסף לסימניות
בקיצור... אין מנוס מלשלם פעמיים סטודיו...

הבנתי.. תודה על התשובות!

• הוסף לסימניות
כמה שהתינוק יותר קטן- זה לוקח פחות אנרגיה ופחות זמן.

בד"כ ללקוחות חוזרים או שבאים פעמיים- יש עסקת חבילה. שווה לך לברר אצל הצלמת.

• הוסף לסימניות
לא, לא חייבים לשלם כפול בכלל.

את מזמינה חבילה צילומים, והצילומים מתחלקים לשתי ימים.

אני עושה ככה הרבה פעמים

• הוסף לסימניות
1. גם אם תגיעי אצלי באותו יום המחיר אצלי יתחלק לשתיים, לצילומי ניובורן ולצילום רגיל כי זה ממש 2 חבילות אבל יהיה לך סוג של עסקה
2. ממליצה לבוא שבוע אחרי הלידה ולא שבועיים

• הוסף לסימניות
אם כבר מחלקים לשניים את הצילומים,
אז עדיף את הניו בורן לעשות כמה שיותר סמוך ללידה,
ככה הם ישנים עמוק ואפשר ''לפסל '' אותם כמב שרוצים.

• הוסף לסימניות
שאלה לי אליכן צלמות: למה לצלם ניו בורן בגיל שבוע, שבועיים? אצלי הם נורא אדומים בהתחלה, והרבה יותר יפים בגיל חודש???

• הוסף לסימניות
אדומים צהובים כחולים הכל את משנה בעריכה קלה זה לא המשנה

• הוסף לסימניות
יצא לי לצלם משפחה עם נ"ב
בשלב הראשון צילמתי את כולם עם התינוק שהיה ער, אח"כ האמא טיפלה בקטן- האכילה, חיתלה והרדימה אותו ובינתיים צילמתי את הילדים
אחרי שעה הוא נרדם ועשיתי לו נ"ב והאבא לקח את הילדים
במקרה הזה זה הלך אך לא תמיד זה מצליח:mad:

מה שבטוח, חשוב להתכוננן עם הביגוד לגדולים לפני הלידה כי אח"כ אין כוח וראש לזה

• הוסף לסימניות
אני חושבת שזה מסוכן לעשות את זה בסשן אחד.
בשביל הנ.ב. צריך כ"כ הרבה שלווה וקשה לי להאמין שהאמא תישאר רגועה כששאר ילדיה מקפצצים סביבה..

אני אוהבת שיש שקט ולשים מוזיקה קאסית- להרגיע את האמא והתינוק. כשהאמא עצבנית התינוק לא נרדם..
בקיצור אני בעד פיצול.
או לכל הפחות להביא את הילדים אח"כ/לפני

• הוסף לסימניות
הייתי חייבת, אולי לא קשור... העיקר שיהיה לך לידה קלה ב"ה!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י shirag;1660703:
הייתי חייבת, אולי לא קשור... העיקר שיהיה לך לידה קלה ב"ה!!!

חמודה, תודה :):)
הלואי שהפעם אצליח לצאת עד שבועיים לסטודיו :rolleyes:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 3632;1659752:
אני עשיתי (אצל מלכי איזנבך - ממליצה בחום!!) והבת שלי הייתה בת 3 שבועות והיינו עסוקות כל הזמן רק בלהרדים אותה. כשהם עדיין 'עוברים' הם ישנים מלא.. וזה חלק מהיופי

איפה היא מקבלת?
האם יש לה תיק עבודות בפרוג?
תודה מראש!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה