סטודיו פתוח

מה תהיה מידת ההשתתפות שלך בסטודיו מסוג זה?

• יותר משעתיים בשבוע

הצבעות: 4 6.9%
  • שעתיים בשבוע

הצבעות: 23 39.7%
  • פחות משעתיים בשבוע

הצבעות: 24 41.4%
  • לא מדבר אלי...

הצבעות: 7 12.1%

• סה"כ מצביעים
    58
  • הוסף לסימניות
שלום לכולן!

האם יעניין אתכן בית לאמנות, מעין סדנה ללא שעות מידי מוגדרות, שאפשר להגיע בשעות הפתיחה ולבצע עבודות אמנות בבטון, פסיפס וכדומה עם הנחיה?

מאפייני הסטודיו:
  • כל אחת מגיעה בשעות הנוחות לה, עם חברה או לבד.
  • מיועד ליום חפשי, לחל"ד וכדו' או סתם לברוח קצת מהשגרה השוחקת.
  • התשלום הוא על ידי 'כרטיסיות' של 10 שעות, כשזמן ביקור מומלץ הוא שעתיים.

• הוסף לסימניות
אני ממש אשמח לדבר כזה
אבל לא נראה לי שאגיע ליותר משעתיים חודשיות, אולי בחל"ד...

• הוסף לסימניות
אם אין לך בעיה לבוא תבואי, זה נמצא ברחוב יוסף בן מתתיהו, זה פתוח נראה לי משעה 5 ובד"כ יש שם רק ילדים.

• הוסף לסימניות
את האמת שאף פעם לא נכנסתי לשם, אבל במבט מבחוץ זה מה שנראה, אולי אני טועה ויש שם גם מבוגרים, לא יודעת.

• הוסף לסימניות
נשמע ממש טוב.
תלוי כמובן איפה בארץ.

• הוסף לסימניות
תלוי איפה

• הוסף לסימניות
נשמע רעיון מקסים.:)
זוכרת שפעם טיילתי באזור רידינג ויש שם משהו בסגנון- אולי לילדים וממש גירה אותי להכנס. התגברתי.
כדאי לך לעשות סקר שוק לפני שאת מתחילה כי זה יכול להתאים גם לקבוצות ומטיילות בירושלים.
ודרך אגב- השעות פתיחה של הסטודיו במקור ברוך מצביעות על הייעוד שלו.
אפשר לפתוח בוקר וערב לנשים ואחה"צ לשקול פתיחה לילדים.
צריך להכין אפשרות ייבוש ואחזקה של היצירות.

• הוסף לסימניות
על איזה מקום במקור ברוך מדובר? JCLAY?

• הוסף לסימניות
ממש תלוי איפה... אני גרה בבני ברק אז ירושלים בטוח לא בא בחשבון

• הוסף לסימניות
אנחנו אמנם מבני ברק
והייתי שמחה אם היה כזה דבר בבני ברק
אבל בדיוק תיכננו יציאה משפחתית/נשית לירושלים
והתלבטנו בין חדר בריחה לחדר אומנות
יש שם צביעת כדים באנשהו
כך שבתור תוכנית לקבוצה מקום סגור ממוזג בימים חמים זה יכול להיות נהדר!

• הוסף לסימניות
אני ממש בעד ,
זו חווית התאווררות מסוג אחר ולא רק קניות/ים וכדו'
אך אני גם מאיזור בני ברק

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה