דרוש מידע סטודיו C

• הוסף לסימניות
שלום לכולם
אני שוקלת הרשמה לסטודיו סי
הבעיה איתם שמחייבים הרשמה לשנה מראש
השאלה האם זה שווה את זה?
אשמח לשמוע מכאלו שהתנסו....(אפשר גם באישי למי שמעונינת...)

• הוסף לסימניות
אני שוקלת הרשמה לסטודיו סי

קפצה לי המילה בהקשר.

בקשר לסטודיו C, לא יודעת עליהם,
אני הייתי במקום אחר,
לדעתי לא כדאי להירשם לשנה שלמה מראש.
אני שילמתי במקום אחרי כמעט פי 2.5 על חודש אחד, ונס שעשיתי ככה... כי שנה לא הייתי שם.

זה מאד מחייב.
ולא תמיד נהנים מכושר דווקא במכון, אלא אם כן את בטוחה שתצליחי להתמיד במשך שנה.

• הוסף לסימניות
מקפיצה

• הוסף לסימניות
שנה? כשאני הייתי היו מגוון מסלולים עם התחייבות למס חודשים בלבד.
אני התחייבתי ל9 חודשים
לדעתי עידן קורונה...ה' יעזור ולא יקרה כלום ולא יחזור כלום אבל אף אחד לא יודע מה יהיה. אני הפסדתי מזה כסף
בכללי נהניתי שם מאד. היו מורות מעולות ומגוון שיעורים במגוון שעות

• הוסף לסימניות
הי לכולם רציתי לשאול האם מישהי היתה במסלול האונלין שלהם
אני שוקלת לעבור לשם...
פושט קשה לי עם הנסיעות לסטודיו כל פעם
מעדיפה להתעמל מהבית
השאלה אם זה שווה?
וכיף?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה