סטודנטיות/בוגרות תואר שני בפסיכולוגיה קלינית

• הוסף לסימניות
שלום,

אני מועמדת לתואר שני במספר מקומות לימוד, כעת לפני תקופת הלימודים אשמח לשמוע חוויות של מי שלמדה באחד מהמוסדות הבאים- האוניברסיטה העברית-פסיכולוגיה חינוכית וקלינית של הילד, מכללת אחווה-פסיכולוגיה קלינית רגישת תרבות והמרכז הבינתחומי בהרצליה-פסיכולוגיה קלינית של הילד והמתבגר.

בתודה

• הוסף לסימניות
מזל טוב!!! לא פשוט בכלל להגיע לתואר שני בפסיכולוגיה אחרי כל הסינונים שעורכים. המון בהצלחה בהמשך הדרך!

• הוסף לסימניות
היי,
אני מסיימת כעת תואר שני בפסיכולוגיה קלינית של המבוגר בבינתחומי. התוכנית היא כמובן שונה בין ילד למבוגר אך בשנה ב' יש לא מעט קורסים משותפים.
לצערי קשה לי להמליץ... חלק מהקורסים היו אמנם מעולים אך יש עומס ולחץ ותחרות ציונים בצורה מוגזמת, מה שלא קיים במקומות אחרים, ואני בפירוש יודעת מחברות מה קורה במוסדות השונים...
והדבר שלדעתי הבינתחומי הכי נכשלו בו, על אף שזה הדבר שהם הכי גאים בו, זה היחס. היו בשנים האחרונות שינויים במערכת שלא היטיבו עם המקום, ואם את חרדית מציעה לך לא להגיע לשם...
בהצלחה רבה וקחי נשימה עמוקה!

• הוסף לסימניות
היי,
אני מסיימת כעת תואר שני בפסיכולוגיה קלינית של המבוגר בבינתחומי. התוכנית היא כמובן שונה בין ילד למבוגר אך בשנה ב' יש לא מעט קורסים משותפים.
לצערי קשה לי להמליץ... חלק מהקורסים היו אמנם מעולים אך יש עומס ולחץ ותחרות ציונים בצורה מוגזמת, מה שלא קיים במקומות אחרים, ואני בפירוש יודעת מחברות מה קורה במוסדות השונים...
והדבר שלדעתי הבינתחומי הכי נכשלו בו, על אף שזה הדבר שהם הכי גאים בו, זה היחס. היו בשנים האחרונות שינויים במערכת שלא היטיבו עם המקום, ואם את חרדית מציעה לך לא להגיע לשם...
בהצלחה רבה וקחי נשימה עמוקה!

תודה רבה על המענה!

אשמח להבין למה את מתכוונת כשאת אומרת שיודעת מה קורה במוסדות האחרים- שם המצב טוב יותר? מבחינת מה?

המשך יום מצוין,

• הוסף לסימניות
שיש פחות עומס ופחות תחרות על ציונים. נושא הציונים מזכיר תואר ראשון ועובדה זו מקורה מגבוה. יש עניין להגיע לממוצע מסוים ומורידים ציונים בלי פרופורציה, מה שעשוי לפגוע בקבלה לדוקטורט.
אני יודעת שבמקומות אחרים זה לא כך.
ושווה לזכור ששכר הלימוד מאד גבוה ואינו מצדיק לדעתי ולדעת חבריי...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה