סטטוס סטודנט ברב קו

• הוסף לסימניות
מישהי מתמצאת בכרטיסי הסטונדט?
אני לומדת, קיבלתי אישור לימודים מהמוסד, בינתיים עד שיהיה לי כרטיס סטודנט ואוכל לגשת לאגד לקנות חופשי שנתי ניגשתי לסופרבוס בעקבות מה שחברה אמרה לי שאצליהם אפשר לעדכן את הסטטוס גם רק עם אישור לימודים ובלי כרטיס הסטונדט, וכך להוויח בינתיים הנחה של 33%. בתכלס, עמדתי בתור למשך יותר משעתיים בפעמיים - פעם ראשונה היה איזה טעות באישור הלימודים והפקידה לא רצתה לקבל את זה בשום פנים ואופן, ובפעם השניה ב"ה הפקידה אמרה לי שהיא עידכנה את הסטטוס.
למעשה, מיד אחר כך נסעתי באוטובוס של אגד, והנהג אמר לי שהכרטיס לא על סטטוס סטודנט.
שאלתי, הם יתכן שהסטטוס סטונדט פעיל רק באוטובוסים של סופרבוס, מה שלא נשמע לי הגיוני, או שפשוט הפקידה לא עשתה את מה שהיא היתה צריכה לעשות?
אין לי כח לעמוד עוד פעם בתור לשעה רק בשביל לשאול את השאלה הזאת, אבל מצד שני חבל לי על כל יום שאני משלמת מחיר מלא.

• הוסף לסימניות
רב קו

נכתב ע"י ניצוצות;877948:
אף אחת כאן לא התנסה בזה?
ישנם חברות שרשום שכדי להיות בסטטוס סטודנט יש להצטייד רק ברב קו של החברה עצמה, כלומר, עדיף לשלם עוד 10 ש"ח לחברת אגד, ולקבל את ההנחה גם אצלם, וכדו' בכל חברה.

• הוסף לסימניות
את הכרטיס עשיתי בבית ספר כשבאו לעשות לכל התלמידות, בתקופה של השקת הרכבת הקלה בירושלים. על הכרטיס לא כתוב כלום כך שאני לא ממש יודעת לאיזה חברה זה שייך. בכל אופן את רוצה להגיד לי שיש מצב שחברה אחת מעדכנת את הסטטוס והחברה האחרת לא מזהה את זה? אז למה אמרו לו שאחרי שאני קונה חופשי שנתי אוכל ליסוע לכל מקום ב-50% הנחה, הכונה היה רק בחברה שבו אני קונה את החופשי?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה