כללי סטיילים באינדיזיין

• פותח הנושא blush
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני צריכה להביא טקסט מוורד לאינדיזיין
ויש לי כבר סטיילים באינדי
ניסיתי להגדיר ביבוא המרה של הסטיילים של וורד לסטיילים של אינדי
הטקסט אמנם מקבל את הסטייל אבל הוא לא מוחל עליו - יש עליו +
איך אני מגדירה לכל המסמך לעדכן את הסטיילים שלו
(שלא יהיו בכלל +)
כמו"כ, יש דרך מומלצת ליבא טקסט מוורד
אני לא רוצה שההדגשות/הקטנות וכו' ישתנו
מקווה שהסברתי את עצמי טוב
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
תעשי חיפוש והחלפה של כל סגנון בעצמו

• הוסף לסימניות
אין דרך יותר פשוטה לעדכן סטיילים?
כדי לתקן טקסט שברח מההגדרות שלו, אני צריכה כל הזמן לעשות חיפוש והחלפה לכל סוגי הסטיילים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י blush;1307967:
אין דרך יותר פשוטה לעדכן סטיילים?
כדי לתקן טקסט שברח מההגדרות שלו, אני צריכה כל הזמן לעשות חיפוש והחלפה לכל סוגי הסטיילים?

כדי לעדכן מקומית?
alt+קליק על שם הסטייל

• הוסף לסימניות
לניקוי כל הדריסות במסמך, יש לבחור כל הטקסט ,כפתור ימני בעכבר, Clear overreds
אם יש כמה סטוריים, אפשר להשתמש בסקריפט המצורף

קבצים מצורפים

• מנקה דריסות מכל המסמך אף בכמה סטוריים נפרדים 1.0.zip
    303 ביטים · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י eliezer;1308004:
לניקוי כל הדריסות במסמך, יש לבחור כל הטקסט ,כפתור ימני בעכבר, Clear overreds
אם יש כמה סטוריים, אפשר להשתמש בסקריפט המצורף

אבל אם רוצים רק בסטייל מסויים יש לעשות כפי שכתבתי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אברהם;1308006:
אבל אם רוצים רק בסטייל מסויים יש לעשות כפי שכתבתי

די לא נח, לבחור את הטקסט הרצוי כל פעם.
נסה לבחור מחלונית הסטיילים בלי לבחור הטקסט ותראה שלא מופיע ה+ ואי אפשר לנקות דריסות.
רק על ידיד חיפוש והחלפה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eliezer;1308032:
די לא נח, לבחור את הטקסט הרצוי כל פעם.
נסה לבחור מחלונית הסטיילים בלי לבחור הטקסט ותראה שלא מופיע ה+ ואי אפשר לנקות דריסות.
רק על ידיד חיפוש והחלפה.

זה מה שאמרתי, חיפוש והחלפה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה