כללי סטיילים באינדיזיין

• הוסף לסימניות
אני מתיחלה באינדיזיין ואני רוצה לעצב איזה כתבה עם סטיילים בכותרת משתנה ומילים בודדות.
אני צריכה לדעת איך אני עושה כותרת משתנה שזה יתבסס על סטייל מסוג מסוים ואיך אני נותנת סטייל למילים בודדות שזה גם יתבסס על סטייל מסוים
אולי יש למשהי הסבר קצר בכלל על הסטיילים או איזה סרטון שמסביר את זה
אשמח לקבל תשובה בהקדם
תודה

• הוסף לסימניות
לאף אחד אין תשובה?:(

• הוסף לסימניות
באינדיזיין, 5 סוגי סטיילים. הרלוונטים בשבילך כרגע הם: סגנון פסקה וסגנון תו.
סגנון פסקה, או Paragraph Style, הם לפסקאות שלמות, וההגדרות שנגדיר שם קשורות לפסקה;
מרווח לפני ואחרי הפסקה, גודל הטקסט, הזחת שורה ראשונה אם יש, וכן הלאה.
סגנון תו, או Character Style, נשתמש איתם למילים בודדות; אם נרצה כמה מילים מודגשות, או צבע אחר, וכן הלאה.

אז איך מתחילים? פשוט מאוד.
מעצבים טקסט בסגנון רצוי. גודל, צבע, פונט, מרווחים, הולכים לחלון הסגנון פסקה, ולוחצים על: Create New Style.
לסגנון נותנים שם, ואפשר גם לתת לו קיצור דרך, להקל על העבודה בהמשך. תמיד נוכל לשנות את הגדרות הסגנון, גם דרך חלונית הסגנונות, וגם בדרכים נוספות.
אותו דבר עושים עם סגנון תו. מעצבים מילה בצבע ובגודל הרצוי, בוחרים אותו, נכנסים לחלונית של סגנונות תו, ויוצרים סגנון תו חדש.

ואם אנחנו רוצים לבנות סגנון חדש שמבוסס על אחד הסגנונות שכבר יצרנו? אין בעיה.
הדרך הפשוטה: נבחר טקסט בסגנון הקיים, נשנה על המסמך את הטקסט שלנו (פסקה או מילה) לפי העיצוב שנרצה,
נשים לב שבחלונית הפסקה/תו התווסף + ליד שם הסגנון (שזה מראה על כך שהסגנון עבר שינוי),
נלחץ שוב על Create New Style, והופס, יהיה לנו עכשיו סגנון חדש, שמבוסס על הסגנון הקודם.
איך יודעים שהוא מבוסס על הסגנון הקודם? נלחץ דאבל קליק על שם הסגנון, ונראה שהוא מבוסס Based On, הסגנון הקודם.
אגב, שם גם ניתן לנתק ולבטל אותו מלהיות קשור לסגנון הקודם.
בהצלחה עם התוכנה. היא מקסימה. לא לפחד להעז לשחק עם הכפתורים.

fetch

קבצים מצורפים

• 01.jpg
    01.jpg
    KB 14.6 · צפיות: 33

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה