סטייליסטית? מישהו?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
הבעיה שלי, היא קערת הזכוכית, (ואני מדברת בעיקר על התמונה האחרונה) היא נראית לי לא מספיק קשורה למראה הכללי.
אה, וחוץ מזה זה ממש יפה, על מה הנחת את הדברים? שולחן?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סימולציה;1367374:
הבעיה שלי, היא קערת הזכוכית, (ואני מדברת בעיקר על התמונה האחרונה) היא נראית לי לא מספיק קשורה למראה הכללי.
אה, וחוץ מזה זה ממש יפה, על מה הנחת את הדברים? שולחן?
בסט הראשון היא כן קשורה?
הנחתי את הדברים על שולחן - ילדים ישן

• הוסף לסימניות
לא מהפורום...אבל התמונה השלישית ממש יפה!
לדעתי אם תקחי קערה מחרסינה זה יכול לתת את האוירה שרצית...רצוי צבעונית..וזה יכול להוסיף אם היא תיהיה סדוקה מעט

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י hagit;1367382:
לא מהפורום...אבל התמונה השלישית ממש יפה!
לדעתי אם תקחי קערה מחרסינה זה יכול לתת את האוירה שרצית...רצוי צבעונית..וזה יכול להוסיף אם היא תיהיה סדוקה מעט
תודה
התכוונת לחרס?

• הוסף לסימניות
התמונה השלישית - הקומפוזיציה יפה!

• הוסף לסימניות
אולי שלחן מעץ טבעי ייתן את האוירה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעל א;1367393:
אני דווקא מעדיף את הצבוע.

• הוסף לסימניות
גם לדעתי הבעיה הראשונה היא במשטח, עדיף היה לצלם על דק או שולחן קורות עץ משופשף - כדי לתת את האפקט של הכפריות.
מפית משובצת מתחת לבצלים/הצלחת וכמובן החלפת צלחת לצלחת חרס בגוון חרדל או בורדו (תלוי באיזה גוון המפית - צריך לבחור בצבע שונה ממנה).
צרור עלים ירוקים (כוסברה/שמיר/פיטרוזליה) יכול להוסיף מעט צבע וחיים - והנה לך מראה כפרי למהדרין :)

• הוסף לסימניות
מה המאכל?
התאורה מעניינת
הצלחת הגדולה בהחלט מיותרת!

• הוסף לסימניות
הראשונה - נקיה מסודרת הייתי מוותרת על הכפית לא קשורה לזכוכית / לעץ, ולא מוסיפה כלום
השניה - יפה מאוד
הרביעית - עמוסה בחומרים צבעים - תוצאה מבולגנת

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעל א;1367393:

הצבעוניות הזו כל כך יפה! היא לא מורידה מההרגשה הכפרית, לדעתי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י AYALA.K;1367403:
מה המאכל?
התאורה מעניינת
הצלחת הגדולה בהחלט מיותרת!
מרק שתכף אעלה את המתכון שלו
הצלחת מעץ? או הזכוכית?

• הוסף לסימניות
זה ההיא מהציור הכינה?
היא לא נראתה כל כך מוכשרת...:)

• הוסף לסימניות
המרק - נראה נהדר ומגרה.

למראה כפרי אתה חייב צלחת חרס, שולחן עץ טבעי, פרוסה של לחם כפרי גס על מפית מבד גס.

אולגה.

• הוסף לסימניות
עם איזה תאורה אתה עובד?

• הוסף לסימניות
מהממםםםםם
אם היית עושה את זה בלי מפה לדעתי היה יותר מוצלח.

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה