אולי לא הגדרתי נכון את האווירהנכתב ע"י רבקי פרידמן;1367672:משהו בצבע של השולחן זרחני מידי לאווירה כפרית
נכתב ע"י קקטוס;1367674:אולי לא הגדרתי נכון את האווירה
נראה לי שיותר רציתי אווירה של פעם, פשטות כזאת כמו בספרים הישנים.
אפשר לקרוא לזה כפריות, אפשר לקרוא לזה רטרו, או שאנטי.
נשמע לי בינתים העצה שהכי כיוונה אותי פרקטיתנכתב ע"י R.Design;1367768:לא לוותר על השולחן הזה. הוא מהמם ומתאים לאווירה.
צריך להוסיף בצד לדעתי, בד מקופל בצבע תואם כמו - משבצות סגול-לבן עם "פרנזים" (או קצוות פרומים) שיוצאים ממנו, לדעתי יוסיף המון. ואם יש לך כלים מעץ - מה טוב.
יש עוד מישהו שחושב כך?נכתב ע"י פוסטר;1367818:תאורה טבעית, חלון/דלת
זה היה יותר יפה אם הייתי מוזג עד שזה היה עולה על גדותיו?נכתב ע"י RacheliM;1368214:לי זה ממש לא נראה חלון אלא פלאש.
והתקמצנת על המרק...
נכתב ע"י קקטוס;1368219:זה היה יותר יפה אם הייתי מוזג עד שזה היה עולה על גדותיו?
בסדר, תרשמי מתכון:נכתב ע"י RacheliM;1368227:כרגע הצלחת קטנה ויש הרבה "שוליים" עם לכלוך מהמרק...
תגדיל תצלחת,תמלא עוד קצת... עד שיש מרק טעים תתן לאכול בשפע .
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים