סטילס או וידאו? המשך- מה עם ציוד?

• הוסף לסימניות
טוב, עכשיו שהחלטתי (או שלא החלטתי) סטילס או וידאו, אני אשמח לשמוע את דעתכם לגבי ציוד.

האם כדי להשקיע במצלמה ברמה של canon d7 או שאפשר להסתפק במשהו יותר פשוט? איזה רמה של מצלמה אני צריכה כדי להתחיל לצלם?

מצאתי canon d5 (לא מארק 2) ביד שניה במצב מצוין. אני יודעת שזה מצלמה קצת ישנה, אבל בזמנו היה נחשב תותח (ככה הבנתי). זה כדי?

האם בתור צלמת באירועים, אני צריכה פלאשים וסליב משל עצמי או שאפשר להסתמך על הצלם?

תודה מראש!

• הוסף לסימניות
במה צילמת עד היום?

(את צריכה פלאש אחד על המצלמה, משדר ופלאשים באולם תקבלי מהצלם)

• הוסף לסימניות
הייתי מצלמת סטילס מזמן ואיכשהו התגלגלתי לוידאו. המצלמה שלי נורא מיושנת.

מה אתה אומר על הcanon d5 בתור מצלמה להתחיל איתו?

• הוסף לסימניות
ה7D עדיפה בעיני על ה5D כמעט בכל פרמטר.

לגבי הפלאשים- זה תלוי בצלמים שתעבדי איתם.
אם יהיה לך משל עצמך תהיי הרבה יותר חופשיה לעבודות משלך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צל99;564429:
ה7D עדיפה בעיני על ה5D כמעט בכל פרמטר.

לגבי הפלאשים- זה תלוי בצלמים שתעבדי איתם.
אם יהיה לך משל עצמך תהיי הרבה יותר חופשיה לעבודות משלך.
היא מדברת על 5 מארק 1. עולה איזה חמישית מה-7די, ולא בכדי...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רבקה אריאל;565095:
היא מדברת על 5 מארק 1. עולה איזה חמישית מה-7די, ולא בכדי...

חמישית??
ה5D נמכרת בת 3-4 ב3500-4000
ה7D נמכרת בת שנה ב4700-5000.

לא הבדל מהותי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה