התייעצות סטים לצילומי משפחה

• הוסף לסימניות
קבעתי עם צלמת לצילומי משפחה בטבע, אשמח לעזרה לבנות סטים.
קניתי ג'קט גינס כמו בתמונה איזה צבע חצאית מתאים? איזה צבע גרביונים? מגפונים? ג'קט פתוח או סגור?
תודה!
צילום מסך 2024-12-08 030204.png

• הוסף לסימניות
ג׳קט פתוח
לדעתי שמלה מתחת בצבע אחיד
בגווני הכתום חום

• הוסף לסימניות
היי, אני גם בדיוק עשיתי צילומי חלאקה
ושמתי עם הגקט הגינס חצאית עור חומה אקורדיון ( גוון קאמל כזה..) אפשר את הגקט פתוח עם חולצה בגוון שמנת (בזארה יש הרבה)
ואז מגפונים מה שיש לך- שחור /בהיר
אני שמתי מגפונים בהירות

• הוסף לסימניות
למה שלא תתיעצי עם הצלמת?
את הבגדים לצילום יש להתאים ללוקיישן בו מצלמים.
אם זה יער, שלכת, ים, או בכלל סטודיו.
הביגוד מוסיף המון לאוירה וליצירת התמונה המושלמת.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
למה שלא תתיעצי עם הצלמת?
את הבגדים לצילום יש להתאים ללוקיישן בו מצלמים.
אם זה יער, שלכת, ים, או בכלל סטודיו.
הביגוד מוסיף המון לאוירה וליצירת התמונה המושלמת.
בהצלחה.
הצלמת אמרה לפי הבגדים נתאים את המקומות ששם נצטלם.

• הוסף לסימניות
ואיפה את רוצה להצטלם?
מה החלום שלך?
לג'קט ג'ינס מתאים לוקיישן ספורטיבי יותר.
לוקיישן של פאן, צחוק ומשחק.
אם את מעוניינת במשהו אחר או נו נוסף,
הצטיידי בעוד סט בגדים.

• הוסף לסימניות
אני צילמתי לצלמת את כל הבגדים והיא אמרה לי מה מתאים לכל סט של צילומים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה