דרוש מידע סטים תינוקת- ילדה במחיר שפוי

• הוסף לסימניות
וואוו סטים ממש ממש חמודים!

ואני לטאית(:

אם יש לך גם סטים של ילדה בת ארבע ותינוק בן שנה ממש אשמח.(מאליאספרס ושות)

וזהו, תחזרו לנושא האשכול.
זה מושלם ברמות!!!
ק''ש

• הוסף לסימניות
וואוו סטים ממש ממש חמודים!

ואני לטאית(:

אם יש לך גם סטים של ילדה בת ארבע ותינוק בן שנה ממש אשמח.(מאליאספרס ושות)

וזהו, תחזרו לנושא האשכול.
מכירה את האשכול הזה?

כאן נמצאות אלופות האליאקספרס:)
יש שם מלא דברים.

• הוסף לסימניות
סליחה על השאלה,
אבל מלבושי כבוד לא מעניין אותך?

במקרה יצא לי לראות את הקטלוג-סחורה מהממת!!
איך נרשמים אליהם? יש מספר ינימום של ילדים? הן בינתיים היחידות.
גם לחסידים יש הבדל בטעם אחד מהשני:)
זה נקרא חסידי?
בהחלט, אבל לא סובלת את הסגנון הזה- כאילו לתינוקת חולצה עם תיקתקים ודי.

• הוסף לסימניות
סטים אחיות- סתיו

תינוקות [מי שתרצה אחפש לה סט לגדולה]

אם את מלבישה מכנסיים יש מטריפים!!
סרבל או מכנסיים+קרדיגן, יוצא גרושים!!

צפה בקובץ המצורף 1773598

S0e2b52d5f7bb4dd197efe88482ad86ffS.jpg

קרדיגן זול ופשוט שקניתי לבן שלי- שימושי ויפה!!

• הוסף לסימניות
אני רוצה להלביש לילדות סט שבתי חורפי. מידה 4 ומידה 6-12. יש במחירים של אזור ה60?
עודפים מעונות קודמות - רק שקשה יותר למצוא סטים. יש לקידישיק ולהדס חנויות עודפים. אפשר גם באתר של קידס בייסיק למצוא

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה