סטיק - הקליטה בלילה X20 ?

• הוסף לסימניות
יש לי סטיק של נטפרי
מהירות ההורדה בשעות הצהריים היא כ-2 מ"ב
ואילו בשעה כזו זה מגיע ל-40 מ"ב

האם ההפרש הזה הגיוני?
האם יש לי דרך לשפר את מהירות ההורדה בצהריים בלי לעבור לאינטרנט קווי?

• הוסף לסימניות
יש לי סטיק של נטפרי

האם ההפרש הזה הגיוני?
אמור להיות דרך לשפר קליטה על ידי החלפת חברה, איפה אתם נמצאים היום ?

• הוסף לסימניות
יש לי סטיק של נטפרי

האם ההפרש הזה הגיוני?
40 מ"ב לשניה???
אצלי בשעות הכי טובות זה הגיע להורדה של 3.5 מ"ב לשניה
איזה נטסטיק יש לך?

• הוסף לסימניות
השעות הכי טובות אצלי הן בלילה, בדקתם בשעה 3 וחצי בלילה?

הסטיק שלי הוא ZTE MF79U
המקסימום שהורדתי גם באינטרנט קווי לא חסום ובעיר עם תשתיות חדשות היה 12-15 מ"ב לשניה
זה עדיין נשמע לי מוזר
גם איזה אתר נותן לך להוריד במהירות כזו
וגם במהירות "האיטית" שלך סרט שלם ירד לך תוך 4 דקות מה רע?

• הוסף לסימניות
שאני מקבל את המהירות הזו רק בשעה 4 לפנות בוקר
לעומת מהירות ממוצעת של 2 מ"ב בשאר שעות היום
דיברתי על השעות האיטיות שלך
בשעות המהירות אתה תוריד את זה אפי' ב-20 שניות

• הוסף לסימניות
או בקיצור לא שמעתי על נטסטיק עם מהירות יותר גבוהה ממה שיש לך
כך אם ממש חשוב לך מהירות יותר גבוהה מזו תעבור לאינטרנט סיבים

• הוסף לסימניות
דיברתי על השעות האיטיות שלך
בשעות המהירות אתה תוריד את זה אפי' ב-20 שניות
אני מעדיף לנצל את הלילה לשינה
זה אומר בעצם שהמהירות הנמוכה היא בגלל עומס של שאר המנויים ברשת?

• הוסף לסימניות
תלוי בעומס השימוש בד''כ 14:00-16:00 כמעט ואין אפשרות לגלוש...

• הוסף לסימניות
יש לי סטיק של נטפרי
כנראה אתה מתכוון ל 40 MBIT לשניה, כלומר 5 MB לשניה, אלו שתי פרמטרים שונים, 40 MBIT הוא אחד חלקי שמונה מMB (יש 8 ביטים בבית אחד), המהירות שאתרי בדיקת המהירות נותנים הם בMBIT. אני מניח שאת הנתון הבאת מאתר כזה.
40 מ"ב לשניה???
אצלי בשעות הכי טובות זה הגיע להורדה של 3.5 מ"ב לשניה
איזה נטסטיק יש לך?
אכן, כמו שכתבתי המהירות שהוא התכוון בחשבון ביטים שהוא אחד חלקי שמונה מבית, א"כ שאצלך כשאת מורידה 3.5 מ"ב ז"א 28 MBIT. זה עדיין פחות ממה שהוא כתב אבל עדיין הגיוני.
אני גם ראיתי נטסטיקים (לא מיוחדים מאוד) שהגיעו למהירות של אזור ה90 MBIT, הצוואר בקבוק נמצא ברוחב הפס שחברות התקשורת משחררות ללקוחות והרבה פחות בסטיק.

ולנושא עצמו; גם בשעות השיא 2 MBIT זה ממש איטי ומורגש גם בגלישה, לדעתי צריך להיות בשעות השיא משהו כמו 5-8, אני מאמין שהספק שלך הוא 019 שהקליטה שלהם די מזעזעת. הייתי ממליץ לבדוק חברות אחרות.

• הוסף לסימניות
כנראה אתה מתכוון ל 40 MBIT לשניה, כלומר 5 MB לשניה, אלו שתי פרמטרים שונים, 40 MBIT הוא אחד חלקי שמונה מMB (יש 8 ביטים בבית אחד), המהירות שאתרי בדיקת המהירות נותנים הם בMBIT. אני מניח שאת הנתון הבאת מאתר כזה.

אכן, כמו שכתבתי המהירות שהוא התכוון בחשבון ביטים שהוא אחד חלקי שמונה מבית, א"כ שאצלך כשאת מורידה 3.5 מ"ב ז"א 28 MBIT. זה עדיין פחות ממה שהוא כתב אבל עדיין הגיוני.
אני גם ראיתי נטסטיקים (לא מיוחדים מאוד) שהגיעו למהירות של אזור ה90 MBIT, הצוואר בקבוק נמצא ברוחב הפס שחברות התקשורת משחררות ללקוחות והרבה פחות בסטיק.

ולנושא עצמו; גם בשעות השיא 2 MBIT זה ממש איטי ומורגש גם בגלישה, לדעתי צריך להיות בשעות השיא משהו כמו 5-8, אני מאמין שהספק שלך הוא 019 שהקליטה שלהם די מזעזעת. הייתי ממליץ לבדוק חברות אחרות.
זו התוצאה -
14101801744.png

אתה יכול לראות שמדובר ב-Mbps ולא ב-MBIT כפי שציינת

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה