מידע שימושי סטיק עבור מחשב נייד

• הוסף לסימניות
מעוין לקנות סטיק למחשב נייד, (נצרך לי כשאני לא בבית ליד הראוטר).

איזה חברות יש מזה? ועל מה מומלץ?

• הוסף לסימניות
אם אתה רוצה חסימה של אתרוג או רימון- רק אתרוג תומך בזה.

• הוסף לסימניות
1. נט-צח
2. סלקום
3.אורנג

• הוסף לסימניות
לי המליצו על נט-סטיק של פלאפון יותר מעל שאר החברות,
אם אתה מעוניין - אני הפסקתי את השירות שלהם ונשאר לי הסטיק, תוכל לקנות אותו ממני ולפתוח אותו שוב אצל פלאפון,

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
לי היה בהתחלה אורנג', היה לא רע,
אח"כ עברתי לפלאפון ובמקביל עשיתי על המחשב חסימה של נתיב, ונהיה קצת יותר איטי, חשבתי שבגלל פלאפון, אבל במחשב אחר יותר מהר, והבנתי שכנראה בגלל נתיב, כך שיכול להיות אפי' שפלאפון יותר טוב, מלבד מה שבהעלאת קבצים והורדת קבצים הם מהירים הרבה יותר מאורנג'.

הבנתי שסלקום מקביל לאורנג' בערך, כך שלכאו' יוצא הכי טוב פלאפון, אבל חשוב מאוד לבדוק לחפש אפי' בנרות מישהו שיש לו כדי להתנסות, כי זה תלוי באיזורים, לכל חברה יש איזורים שקולטים יותר טוב ויש פחות טוב.

לגבי חסימה, נתיב לא חוסמים את הקו, אין להם אפשרות, אבל הם עושים חסימה על המחשב. כך שאם השימוש בכמה מחשבים, זה לא יעיל.

עוד פרטים מצאתי עכשיו שכתבתי על זה כאן

• הוסף לסימניות
הבנתי ממישהו שיש איזה חסימה על דיסק אונקי של נתיב, שחוסם כל מחשב שמתחבר אליו, היה נשמע לי מוזר, כי לא פרסמו כזה דבר, אבל שווה בדיקה...

• הוסף לסימניות
למיטב ידיעתי לסלקלום יש הסכם עם אינטרנט רימון, ולכן אתה יכול לקנות סטיק של סלקום שמובנה על הקו גם אינטרנט רימון.

תבדוק את זה

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל המלצה עדכנית לסטיק עם סינון נטפרי.
תודה רבה!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה