דרוש מידע סטיק - עזרה דחופה מאוד!!

• הוסף לסימניות
יש לי 2 מחשבים וסטיק אחד.
תמיד השתמשתי בסטיק- הייתי מחברת אותו ישירות למחשב וככה עובדת.
השאלה שלי היא - הבנתי שיש אפשרות לחבר את הסטיק בכל מקום - כמו שמטעינים פלא' או כל דבר.
ואז להתחבר מכל מחשב שרוצים דרך wifi.
יש מישהו שיכול לעזור לי?
מישהו יודע? מכיר? מתמצא?
תודה מראש!

• הוסף לסימניות
מה הבעיה?
תכנסי להגדרות רשת ותכניסי את הקוד (בד"כ הוא כתוב על הסטיק ליד id או משהו כזה)

• הוסף לסימניות
צריך שלסטיק הזה יהיה אפשות WIFI היום הרבה ככה, אבל צריך לודא,
שמה בשקע, ואז מתחבר לרשת לא דרך התוכנה כנראה מה שעשית עד היום אלא דרך הגדרות רשת וWIFI, בד"כ צריך קוד שכתוב על הסטיק בעצמו.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
צריך שלסטיק הזה יהיה אפשות WIFI היום הרבה ככה, אבל צריך לודא,
שמה בשקע, ואז מתחבר לרשת לא דרך התוכנה כנראה מה שעשית עד היום אלא דרך הגדרות רשת וWIFI, בד"כ צריך קוד שכתוב על הסטיק בעצמו.
בהצלחה
מה זאת אומרת?
אני מכניסה את הסטיק לשקע ואז מנסה לפתוח במחשב את התוכנה של הסטיק (הכדור הארץ) והוא לא נפתח. - (זה בכלל מה שאני אמורה לפתוח?)
אולי בכלל להכנס לwifi? ואז מה לעשות? הוא מראה לי אותו שם?

• הוסף לסימניות
מה זאת אומרת?
אני מכניסה את הסטיק לשקע ואז מנסה לפתוח במחשב את התוכנה של הסטיק (הכדור הארץ) והוא לא נפתח. - (זה בכלל מה שאני אמורה לפתוח?)
אולי בכלל להכנס לwifi? ואז מה לעשות? הוא מראה לי אותו שם?
איזה חברה הסטיק ואיזה דגם?

• הוסף לסימניות
לא לתוכנה..
אלא לפה:
1669063882544.png

ואז יפתח לך רשימה של כל הרשתות הפתוחות ותבחרי את שלך,

• הוסף לסימניות
ובמחשב נייח שאין בו wifi - יש אופציה להתחבר לזה?

• הוסף לסימניות
אם זה אכן סטיק עם וויפי
השם של הרשת כתוב על הסטיק (לחפש טוב)
Ssid= שם הרשת

• הוסף לסימניות
עד כמה רחוק אפשר ללכת עם המחשב מהסטיק?
(או שזה כמו ראוטר)?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה