מצלמה סטירת לחי ממצלמה (יש דבר כזה)

לשימוש ביתי עדיפות המצלמות הפשוטות.
מה נקרא אצלך 'מצלמות פשוטות' ?
הם מצלמות יותר יפה.
אז למה להשקיע במצלמה יקרה?
היום המצלמות הפשוטות הם כמעט אותו מחיר כמו המצלמות היקרות
כלומר לדוגמה, SX למיניהם נחשבים למצלמות ביתיות והמחיר שלהן הוא כמעט כמו G9 שהיא נחשבת יותר יקרה (מבחינת איכות תמונה) ויותר איכותית
אז על מה שווה להשקיע ? על מצלמה פשוטה או מצלמה איכותית באותו מחיר ??

הזמנתי הגיע......
S100 ב300 שקל!
הסוללה לא נראית כל כך מקורית המצלמה עובדת בסדר גמור.
תקראו עליה כאן........

קופץ על האשכול
האם ידוע למישהו האם אמור לצאת דגם חדש של G9
והאם שווה לחכות
או לקנות עכשיו?

יש הבדל משמעותי בין g9 ii לקודם? זה כמעט 100 דולר הפרש באמזון? (אולי ישתנה בפרייםדיי)

בתקציב של 1,300 ש"ח עבור מצלמה לנערה
אפשר למצוא G9 ?
חבל לי להוציא את הסכום הנל לדגם 730 שהחדות לא משו

G9 ניסיתי קצת, ברור יותר איכותי
אבל יש לי גם SX710 שהיא ממש נחמדה

היה לי G9
אך היא אבדה לי בטיול...
יש איזשהו רעיון איך לקנות את זה ביותר זול??
[יד שניה,אריזה פגומה,בלי מטען]

@עברי אנכי אשמח לעזרה עם מספר שאלות והחלטות על מצלמה טובה לצילום ביתי :)

מה חשוב לי?
איכות צילום
איכות וידאו (מבינה כי כיום המצלמות יכולות לתת מענה גם לזה, וכך ניתן לחסוך רכישה של מסרטה במקביל)

1. דגם מומלץ:
G9 MARK 2 או G7 MARK 3?
או את המירורל'ס (דגם?)?

2. בין הG9 לG7 ראיתי שאחד ההבדלים הוא באיכות הוידאו (60/1080 בG9 למול 30/2160 בG7) -
מדובר בהבדל משמעותי?
לטובת מי?

3. יודע האם בזמן הקרוב עתיד לצאת לשוק הG9 MARK 3? והאם יהיו לה יתרונות 'שוברי שיוויון'?

רב תודות!

עריכה: מציינת כי היום אני משתמשת בCANON SX50.

נערך לאחרונה ב:
@עברי אנכי אשמח לעזרה עם מספר שאלות והחלטות על מצלמה טובה לצילום ביתי :)

מה חשוב לי?
איכות צילום
איכות וידאו (מבינה כי כיום המצלמות יכולות לתת מענה גם לזה, וכך ניתן לחסוך רכישה של מסרטה במקביל)

1. דגם מומלץ:
G9 MARK 2 או G7 MARK 3?
או את המירורל'ס (דגם?)?

2. בין הG9 לG7 ראיתי שאחד ההבדלים הוא באיכות הוידאו (60/1080 בG9 למול 30/2160 בG7) -
מדובר בהבדל משמעותי?
לטובת מי?

3. יודע האם בזמן הקרוב עתיד לצאת לשוק הG9 MARK 3? והאם יהיו לה יתרונות 'שוברי שיוויון'?

רב תודות!

עריכה: מציינת כי היום אני משתמשת בCANON SX50.

@עברי אנכי אשמח מאוד לעזרתך
תודה רבה!

איפה אפשר ללמוד איך להשתמש באופן יסודי במצלמה SX730 ???

ואווו....
כמה מידע יש פה. תודה לכולם
הגעתי ל 2 מסקנות
1) אני הולך ללמוד קורס צילום ביתי.
2) אני קונה g9 או g7
אני מבין שהשם המלא הוא canon g9 mark ii
כמו שזה נראה המחירים של ה g9 בחנויות המומלצות למעלה (רפאלי ארליך בית הצילום) טיפסו לאיזור ה 1900 ומעלה.
לעומת זאת ה g7. עדיין באיזור ה 2000. אני מעדיף את ה g9 כי הוא נראה בנוי מכנית פשוט יותר.

אם מישהו יכול לכוון ולעזור. תודה

נערך לאחרונה ב:
יש מצב להשיג היום מחיר כזה?!
וממש תודה על כל המידע העצום ששיתפת פה. אתה צריך לפתוח בלוג צילום
א. איזה הקפצה !
ב. הוא כבר פתח (רק צריך להיות מנוי)

א. איזה הקפצה !
ב. הוא כבר פתח (רק צריך להיות מנוי)
תודה.
יש לך מושג איפה g9 זמין במחיר של 1500 שקל?!
אם אין ברירה נקנה ב 1900. כבר התלהבתי על המצלמה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה