אם עדיין רלוונטי לך יש לי קובץ כזה של דירות אירוח בתשלום ובלי תשלוםאשמח לקבל מידע, היכן ניתן להתארח בסטמפורד היל.
מלון, מוטל, אכסיה, צימרים, בתי הארחה.
זקוקה לכל מידע.
תודה!
אני צריכה ואשמח לקבל.אם עדיין רלוונטי לך יש לי קובץ כזה של דירות אירוח בתשלום ובלי תשלום
אשמח לקבל גם , תודה.אם עדיין רלוונטי לך יש לי קובץ כזה של דירות אירוח בתשלום ובלי תשלום
לאן לשלוח?
kstay.co.uk
אפשר בבקשה לקבל את הקובץ אל lahit0012 שטרודל ג'ימייל?אם עדיין רלוונטי לך יש לי קובץ כזה של דירות אירוח בתשלום ובלי תשלום
אני ממש ישמחאם עדיין רלוונטי לך יש לי קובץ כזה של דירות אירוח בתשלום ובלי תשלום
אפשר לקבל את הקובץ? למייל A0583269918אם עדיין רלוונטי לך יש לי קובץ כזה של דירות אירוח בתשלום ובלי תשלום
אם אפשר אשמח לקבל למייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>אם עדיין רלוונטי לך יש לי קובץ כזה של דירות אירוח בתשלום ובלי תשלום
אודה לכם מאוד אם תוכלו לשלוח לי את הקובץ, יעזור מאוד!אם עדיין רלוונטי לך יש לי קובץ כזה של דירות אירוח בתשלום ובלי תשלום
שלחתיאודה לכם מאוד אם תוכלו לשלוח לי את הקובץ, יעזור מאוד!
לאימייל 6730825 ג'ימייל. תודה.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים