רעיון ממש יפה שמבטא הערכה לבעל ולתורה שהוא לומד!לא הפשוט אבל גם לא מתכוונן..
משהו שיוסיף יופי לסלון...
ברור שהדמות שלו לומד מספיקה להוד וההדר בסלון אבל גם הציוד צריך להיות מהודר![]()
שכחתי לציין סטנדר על רגליים ולא שולחנימה שהבנתי שהוא מעוניין בלי כיוונון
ומה שהצלחתי לראות זה סטנדרים מאד פשוטים ברזל ועץ
אשמח אם יש עוד דוגמאות או רעיון לחנויות שיש שם מבחר טוב
הוא לומד שעותת מכופף ושנים אני משכנעת אותו שהגב שלו נהרס כך.. ובשעה טובה הוא הסכים ואני רוצה להביא הכי יפה וטוב שיש (יפה לי וטוב לורעיון ממש יפה שמבטא הערכה לבעל ולתורה שהוא לומד!
השאלה היא אם הוא באמת יאהב את זה וישמח בזה (יופי בדרך כלל מדבר יותר לבנות מאשר לבנים) או שאולי הוא יעדיף יותר משהו אחר. אבל את זה את יכולה לדעת, את מכירה אותו.
כל הכבוד!
teach.webandmor.co.il
teach.webandmor.co.il
הוא לומד שעותת מכופף ושנים אני משכנעת אותו שהגב שלו נהרס כך.. ובשעה טובה הוא הסכים ואני רוצה להביא הכי יפה וטוב שיש (יפה לי וטוב לו)
אם הוא רוצה לא מתכוונן, אז אין לך מה לדמיין יותר מדי על סטנדר יפה.מה שהבנתי שהוא מעוניין בלי כיוונון
ומה שהצלחתי לראות זה סטנדרים מאד פשוטים ברזל ועץ
אשמח אם יש עוד דוגמאות או רעיון לחנויות שיש שם מבחר טוב
זה לא הולך רק עם סטנדר מתכוונן?כדאי עם רגליים מעוגלות למטה. זה הכי נוח ואפשר להטות אותו בקלות.
כן. אבל לא צריך להתחשב במתכוונןזה לא הולך רק עם סטנדר מתכוונן?
אצלנו קנו כזה דבר https://www.ikea.com/il/he/p/braeda-laptop-support-black-60150176/הוא לומד שעותת מכופף ושנים אני משכנעת אותו שהגב שלו נהרס כך.. ובשעה טובה הוא הסכים ואני רוצה להביא הכי יפה וטוב שיש (יפה לי וטוב לו)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים