- הוסף לסימניות
לא ראית שרשמתי את זה על משהו אחר, התוכנה של הורדת פס הקול זה אחלה רעיון, מעניין מי יעשה את זה באמת כי זה ממש נחוץ...אם הצליחו להמציא תכנה שתקרא מחשבות ותכנה שתזהה רצונות אז את זה לא יכולים?!
לא ראית שרשמתי את זה על משהו אחר, התוכנה של הורדת פס הקול זה אחלה רעיון, מעניין מי יעשה את זה באמת כי זה ממש נחוץ...אם הצליחו להמציא תכנה שתקרא מחשבות ותכנה שתזהה רצונות אז את זה לא יכולים?!
לא ראית שרשמתי את זה על משהו אחר, התוכנה של הורדת פס הקול זה אחלה רעיון, מעניין מי יעשה את זה באמת כי זה ממש נחוץ...
דבר כזה יכול לעבוד רק באמצעות מחיקת תדרים דינמית ומשתנה.הסטראטאפ הכי רציני שאת יכולה לעשות זה תכנה מסויימת שתיקח שיר ותנקה ממנו את כל הקולות האנושיים..
לדעתי זה דבר אפשרי לחלוטין... רק צריך מישהו ממש מומחה בסאונד ובתכנות בשביל לעשות את זה....
אחלה! קדימה לעבודה!דבר כזה יכול לעבוד רק באמצעות מחיקת תדרים דינמית ומשתנה.
אני יסביר.
בגדול תו הוא תדר (כולל ההכפלות וההרמוניות שלו כמובן), אז מה שצריך הוא לפתח תוכנה, שקודם כל תזהה את השירה, תזהה את התווים שלה ותחלק אותם לתדרים.
לאחר מכן יכנס מנגנון המחיקה, שהוא יהיה אקולייזר מדוייק במיוחד שיידע למחוק בכל מאית שניה רק את התדרים המדוייקים של השירה.
זה עדיין ימחק חלק מהמוזיקה, אבל כיוון שזה ישתנה בכל שנייה לא תהיה 'בעיה' אחידה ובולטת לאורך כל השיר.
בעצם כל הטכנולוגיות כבר קיימות, רק צריך לשלב אותם יחד
מה דעתכם?
חי בסרט אמיתי...
אם הצליחו להמציא תכנה שתקרא מחשבות ותכנה שתזהה רצונות אז את זה לא יכולים?!
הכנת פלייבקים, תמלול שירים, חיפוש בתוך שירים\קבצי שמע לפי המילים שנאמרות שם, וכו' וכו'
הגיוני???
זה לא סטאראפ,תוכנה לעריכת סאונד בעברית
יש לי תוכנה כזאת, למי שרוצה...תוכנה לעריכת סאונד בעברית
רק תזכרו כשאתם מתחלקים ברווחים, שאני הצעתי את זה ראשון!
![]()
דבר כזה יכול לעבוד רק באמצעות מחיקת תדרים דינמית ומשתנה.
אני יסביר.
בגדול תו הוא תדר (כולל ההכפלות וההרמוניות שלו כמובן), אז מה שצריך הוא לפתח תוכנה, שקודם כל תזהה את השירה, תזהה את התווים שלה ותחלק אותם לתדרים.
לאחר מכן יכנס מנגנון המחיקה, שהוא יהיה אקולייזר מדוייק במיוחד שיידע למחוק בכל מאית שניה רק את התדרים המדוייקים של השירה.
זה עדיין ימחק חלק מהמוזיקה, אבל כיוון שזה ישתנה בכל שנייה לא תהיה 'בעיה' אחידה ובולטת לאורך כל השיר.
בעצם כל הטכנולוגיות כבר קיימות, רק צריך לשלב אותם יחד
מה דעתכם?
זה קצת יותר מורכב, אם התוכנה תוסיף את התדרים שנחתכו, זה בעצם יצרף כעין 'זמזום' של המלודיה.אני מוסיפה לתכנה כזאת אפשרות של פיצוי..
כלומר כמו שבכל איקולייזר ובכל אפקט ישנה אפשרות של לתת עוצמה אחרי שמורידים תדרים מסויימים או משהו בסגנון.. גם התכנה הזאת תהיה חכמה מספיק בשביל לזהות אלו תדרים היא חתכה באופן עיקבי ולתת פיצוי על מה שנחתך...
זה קצת יותר מורכב, אם התוכנה תוסיף את התדרים שנחתכו, זה בעצם יצרף כעין 'זמזום' של המלודיה.
יצטרכו משהו אחר כדי להשלים תדרים בודדים ולא תווים שלמים.. קיצור, בעיה.
את מתכוונת כמו אולפן שיתופי? כמה משקיעים ביחד? או אולי מנוי לאולפן כמו חדר כושר?עליתי על רעיון מעניין, אשמח אם תגיבו לי עם הצעות לשיפור, רעיונות וכו:
מדובר על מקום שמיועד בעיקר למוזיקאים צעירים ומתחילים, במקום הזה יש חדרי אולפן מקצועיים, כלי נגינה טובים. אפשר להרשם לשם ולהצטרף לקהילה ואפשר לעבוד שם על מוזיקה, להקליט וגם זה יביא ליוזמות ושיתופי פעולה בין מוזיקאים ונגנים.
הדבר הזה יתן הזדמנות לאנשים מתחילים שאין להם תקציב גדול להשקיע באולפן וכדו.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים