סטרטאפ בנושא מוזיקה

• הוסף לסימניות
אם הצליחו להמציא תכנה שתקרא מחשבות ותכנה שתזהה רצונות אז את זה לא יכולים?!
לא ראית שרשמתי את זה על משהו אחר, התוכנה של הורדת פס הקול זה אחלה רעיון, מעניין מי יעשה את זה באמת כי זה ממש נחוץ...

• הוסף לסימניות
לא ראית שרשמתי את זה על משהו אחר, התוכנה של הורדת פס הקול זה אחלה רעיון, מעניין מי יעשה את זה באמת כי זה ממש נחוץ...

קחי ברוח טובה...
בסך הכל אני יודעת שיש עוד כמה שחושבים שזה בלתי אפשרי אבל אני בטוחה שזה אפשרי ולכן היה חשוב לי להדגיש את זה שוב!

• הוסף לסימניות
הסטראטאפ הכי רציני שאת יכולה לעשות זה תכנה מסויימת שתיקח שיר ותנקה ממנו את כל הקולות האנושיים..
לדעתי זה דבר אפשרי לחלוטין... רק צריך מישהו ממש מומחה בסאונד ובתכנות בשביל לעשות את זה....
דבר כזה יכול לעבוד רק באמצעות מחיקת תדרים דינמית ומשתנה.

אני יסביר.

בגדול תו הוא תדר (כולל ההכפלות וההרמוניות שלו כמובן), אז מה שצריך הוא לפתח תוכנה, שקודם כל תזהה את השירה, תזהה את התווים שלה ותחלק אותם לתדרים.

לאחר מכן יכנס מנגנון המחיקה, שהוא יהיה אקולייזר מדוייק במיוחד שיידע למחוק בכל מאית שניה רק את התדרים המדוייקים של השירה.

זה עדיין ימחק חלק מהמוזיקה, אבל כיוון שזה ישתנה בכל שנייה לא תהיה 'בעיה' אחידה ובולטת לאורך כל השיר.

בעצם כל הטכנולוגיות כבר קיימות, רק צריך לשלב אותם יחד

מה דעתכם?

• הוסף לסימניות

אני יסביר.

בגדול תו הוא תדר (כולל ההכפלות וההרמוניות שלו כמובן), אז מה שצריך הוא לפתח תוכנה, שקודם כל תזהה את השירה, תזהה את התווים שלה ותחלק אותם לתדרים.

לאחר מכן יכנס מנגנון המחיקה, שהוא יהיה אקולייזר מדוייק במיוחד שיידע למחוק בכל מאית שניה רק את התדרים המדוייקים של השירה.

זה עדיין ימחק חלק מהמוזיקה, אבל כיוון שזה ישתנה בכל שנייה לא תהיה 'בעיה' אחידה ובולטת לאורך כל השיר.

מה דעתכם?
אחלה! קדימה לעבודה!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
רק תזכרו כשאתם מתחלקים ברווחים, שאני הצעתי את זה ראשון!
הכנת פלייבקים, תמלול שירים, חיפוש בתוך שירים\קבצי שמע לפי המילים שנאמרות שם, וכו' וכו'
הגיוני???
:cool:

• הוסף לסימניות
למי יש רעיון לפרויקט גמר בתקשורת חזותית בנושא מוזיקה מעניין, חדשני, יצירתי, עדכני וכו?
זה ממש דחוף... בינתיים לא הבאתם לי משהו מרגש במיוחד ....

• הוסף לסימניות
ארגון גג לכל הנגנים בציבור החרדי
שנותן כלים והכוונה לכל דיכפין
(במקום שכל אחד יתחיל מאפס)
בכל הנושאים שקשורים לעניין (נגינה שיווק ועוד אלף נושאים)
פשוט יש כל כך הרבה כישרונות שמדשדשים מאחור רק
כי הם לא יודעים את הצעדים הפשוטים איך לממש אותם
ואידך זיל גמור

• הוסף לסימניות

אני יסביר.

מה דעתכם?

אני מוסיפה לתכנה כזאת אפשרות של פיצוי..
כלומר כמו שבכל איקולייזר ובכל אפקט ישנה אפשרות של לתת עוצמה אחרי שמורידים תדרים מסויימים או משהו בסגנון.. גם התכנה הזאת תהיה חכמה מספיק בשביל לזהות אלו תדרים היא חתכה באופן עיקבי ולתת פיצוי על מה שנחתך...

• הוסף לסימניות
אני מוסיפה לתכנה כזאת אפשרות של פיצוי..
כלומר כמו שבכל איקולייזר ובכל אפקט ישנה אפשרות של לתת עוצמה אחרי שמורידים תדרים מסויימים או משהו בסגנון.. גם התכנה הזאת תהיה חכמה מספיק בשביל לזהות אלו תדרים היא חתכה באופן עיקבי ולתת פיצוי על מה שנחתך...
זה קצת יותר מורכב, אם התוכנה תוסיף את התדרים שנחתכו, זה בעצם יצרף כעין 'זמזום' של המלודיה.
יצטרכו משהו אחר כדי להשלים תדרים בודדים ולא תווים שלמים.. קיצור, בעיה.

• הוסף לסימניות
זה קצת יותר מורכב, אם התוכנה תוסיף את התדרים שנחתכו, זה בעצם יצרף כעין 'זמזום' של המלודיה.
יצטרכו משהו אחר כדי להשלים תדרים בודדים ולא תווים שלמים.. קיצור, בעיה.

התכנה הזאת לא תיתן את התדרים שנחתכו אלא תדגיש תדרים אחרים בשביל הפיצוי..

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
עליתי על רעיון מעניין, אשמח אם תגיבו לי עם הצעות לשיפור, רעיונות וכו:
מדובר על מקום שמיועד בעיקר למוזיקאים צעירים ומתחילים, במקום הזה יש חדרי אולפן מקצועיים, כלי נגינה טובים. אפשר להרשם לשם ולהצטרף לקהילה ואפשר לעבוד שם על מוזיקה, להקליט וגם זה יביא ליוזמות ושיתופי פעולה בין מוזיקאים ונגנים.
הדבר הזה יתן הזדמנות לאנשים מתחילים שאין להם תקציב גדול להשקיע באולפן וכדו.

• הוסף לסימניות
עליתי על רעיון מעניין, אשמח אם תגיבו לי עם הצעות לשיפור, רעיונות וכו:
מדובר על מקום שמיועד בעיקר למוזיקאים צעירים ומתחילים, במקום הזה יש חדרי אולפן מקצועיים, כלי נגינה טובים. אפשר להרשם לשם ולהצטרף לקהילה ואפשר לעבוד שם על מוזיקה, להקליט וגם זה יביא ליוזמות ושיתופי פעולה בין מוזיקאים ונגנים.
הדבר הזה יתן הזדמנות לאנשים מתחילים שאין להם תקציב גדול להשקיע באולפן וכדו.
את מתכוונת כמו אולפן שיתופי? כמה משקיעים ביחד? או אולי מנוי לאולפן כמו חדר כושר?

במילים אחרות, מאיפה הכסף ומי מרוויח אותו?

• הוסף לסימניות
כן, סוג של אולפן שיתופי, אבל לא רק אולפן, כל דבר שקשור לנגינה כמו חדרים של כלי נגינה וכו, זה כמו שיש היום מקומות כאלה של הייטק.
הכסף מגיע מכל מיני קרנות שיש להם אינטרס להשקיע במוזיקאים צעירים וגם משרד התרבות וכדו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה