התייעצות סטריליזציה לבקבוקי תינוק אחרי כל שימוש- כן או לא?

• פותח הנושא nicky
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
לתומי חשבתי (כי כך ראיתי מסביבי כל השנים) שבקבוקים של תינוק צריך לעקר רק לפני השימוש הראשון, ולאחמ״כ רק לשטוף היטב עם מים וסבון אחרי כל שימוש.
עכשיו גיליתי שההנחיות של טיפת חלב (ושל משרד הבריאות) זה לעקר אחרי כל שימוש!
נשמע לי גזרה כבדה מדי.. זה באמת משהו שעושים? באמת נחוץ או שזה מיתוס ?

• הוסף לסימניות
ילד ראשון מעקרים, ילד שני שוטפים המים חמים, ילד שלישי שוטפים במים קרים, ילד רביעי ואילך שופכים את השיריים וממלאים חדש.
:p:p
אז מה אעשה וכבר בילד הראשון רק שטפתי? ועוד במים פושרים.. ה׳ ירחם;)

• הוסף לסימניות
:p:p
אז מה אעשה וכבר בילד הראשון רק שטפתי? ועוד במים פושרים.. ה׳ ירחם;)
דבר אחד אגיד לך, יש ששוטפות באקונומיקה אבל זה ממש לא מומלץ ואף יכול להיות מסוכן כי הפלסטיק בולע.
אני שוטפת במים חמים וסבון, אבל לדעתי העיקר לא להשהות את הארוחה בתוך הבקבוק.

• הוסף לסימניות
הייתי עם הבן שלי חודש בפגייה באיכילוב
גם שמה לא ממש הקפידו
אני אישית פעם אחת עשיתי את זה ועד עצם היום הזה זה לא קרה שוב

• הוסף לסימניות
יש לקנות טבליות "טהרטף"
שמים בקערה עם מים פושרים את כל החלקים
מוסיפים טבליה אחת, משרים רבע שעה,
ואח"כ שוטפים עם מים וסבון,
אני הייתי עושה ככה אחת לכמה ימים
ולפני כל שימוש מעבירה מים רותחים על הבקבוק...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה