כללי סטריפ לפרסום בספר טלפונים

• הוסף לסימניות
האם הקומפוזיציה מספיק נכונה?

קבצים מצורפים

• סטריפ-12.jpg
    KB 48.8 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
אגב, הצבעים נוראיים, במקור הכחול כהה, הירוק הוא יותר ירוק תפוח ומש לא זורח כך

• הוסף לסימניות
המודעה נראית מחולקת לשניים וא"א להתרשם מהצבעים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י lali100;417167:
האם הקומפוזיציה מספיק נכונה?
לא.
כרגע הלוגו נראה זניח בצד.
תחליפי מיקומים, הלוגו בשמאל והטקסטים בימין,
וכמו שאמרו המודעה מדי מחולקת.

• הוסף לסימניות
אופציה נוספת

איך זה עכשיו?
רק שאני עדיין לא מבינה למה הירוק זורח כ"כ, והכחול קצת דהוי, זה קורה לי רק כשאני עובדת באילוסטרייטור

קבצים מצורפים

• סטריפ אחרון.jpg
    KB 93.4 · צפיות: 9
  • הוסף לסימניות
עכשיו לדעתי זה ממש מקסים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י lali100;417421:
איך זה עכשיו?
רק שאני עדיין לא מבינה למה הירוק זורח כ"כ, והכחול קצת דהוי, זה קורה לי רק כשאני עובדת באילוסטרייטור
א"א להתרשם ככה. הצבעים זורחים לי....
תעלי ב RGB.
(כשאת פותחת קובץ אילוס' חדש תסמני RGB אם את רוצה להעלות לאינטרנט ו-SMYK אם את רוצה להדפיס. זה בקצרה... )

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שיר770;417489:
א"א להתרשם ככה. הצבעים זורחים לי....
תעלי ב RGB.
(כשאת פותחת קובץ אילוס' חדש תסמני RGB אם את רוצה להעלות לאינטרנט ו-SMYK אם את רוצה להדפיס. זה בקצרה... )
CMYK

• הוסף לסימניות
שיניתי

ל RGB

קבצים מצורפים

• סטריפ אחרון.jpg
    KB 92.2 · צפיות: 8
  • הוסף לסימניות
יפה מאוד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה