דרוש מידע סט כלים שבתי יוקרתי

• הוסף לסימניות
איפה אפשר להזמין אונליין?
בנעמן לא ראיתי מבחר..
חשוב לי גם מחיר שפוי..

• הוסף לסימניות
אנחנו קנינו עכשיובאתר של פוקס הום יצא ממש זול היה הנחה

• הוסף לסימניות
יש לי למכור 2 סטים חדשים באריזה של נעמן, מופיע באתר שלהם
18+18 מהמם ויוקרתי , קיבלתי מתנה ולא נראה לי שאשתמש כרגע, חשבתי לשמור לעתיד אבל הנה הזדמנות
אם תרצי לקנות בהנחה ממה שכתוב באתר
תעדכני אם מענין אותך ומאיפה את.

• הוסף לסימניות
18+18 מהמם ויוקרתי , קיבלתי מתנה ולא נראה לי שאשתמש כרגע, חשבתי לשמור לעתיד אבל הנה הזדמנות
יש לך תמונה?
או לינק לדגם באתר?

• הוסף לסימניות
בדקתי עכשיו באתר שלהם ולא מופיע כנראה אזל .. בקושי יש להם סטים של צלחות עכשיו ..מוזר..
מסובך לי לצלם ולהעביר למחשב.. אולי בהזדמנות ..סורי..

• הוסף לסימניות
בדקתי עכשיו באתר שלהם ולא מופיע כנראה אזל .. בקושי יש להם סטים של צלחות עכשיו ..מוזר..
מסובך לי לצלם ולהעביר למחשב.. אולי בהזדמנות ..סורי..
את יכולה בעקרון לצלם גם במחשב...

• הוסף לסימניות
יש אתר שנקרא גיבסון.
כלים מהממים. איכותיים . טובים למדיח.
יוקרתיים ויחודיים.
אין לי מניות שם. פשוט אוהבת את הסטים שלהם

• הוסף לסימניות
אם את מחפשת סט אלגנטי ומיוחד תנסי אצל וייסבורד - שיר מתנות בבני ברק 03-5700922
יש להם כלים מאוד מיוחדים

• הוסף לסימניות
היום ברוב חנויות הכלים יש אופציה לשלוח תמונות למייל או לווטסאפ להתרשמות ולקבל את הכלים במשלוח.

• הוסף לסימניות
באיזה עיר את נמצאת
וכמה את חושבת לבקש

• הוסף לסימניות
גיבסון.
יש להם כלים מהממים!
אפשר להזמין דרך האתר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה