דרוש מידע סט לליל הסדר לבעל-איפה קונים?

• הוסף לסימניות
אולי קצת מוקדם אבל כל שנה אני דוחה את זה לשנה הבאה מוסר זמן לפני פסח
אני מחפשת אולי יש כבר עכשיו חנויות שאפשר לקנות אצלם סט לכרית ולמצות ולקערה לא מחירים מידי יקרים
עדיף במודיעין עילית ואפשר גם בירושלים
אשמח לכל מידע בענין

• הוסף לסימניות
חמסה וכסף - יש יפים מאד!
מלכות וקסברגר - יקרים

• הוסף לסימניות
שנה שעברה הלכתי בבני ברק לחפש לפני פורים (רציתי ליום הולדת של בעלי) לרב החנויות כמו שמעיה, רקמת הופמן וכו' כבר היה, מעטות החנויות שאמרו שיגיע רק אחרי פורים.
ברב החנויות הדגמים היו זהים וכן המחירים. הסטים היפים שכללו גם מגבת בנוסף לא היו זולים ולרב לא היתה אפשרות לפרק ולקחת רק חלק.
לדעתי בחנויות שמוכרים תיקים לטלית וכו' יהיה סטים כאלה.

• הוסף לסימניות
בירושלים קניתי באיזור תעשיה ביהודה המכבי
מנסה להזכר בשם המדויק
משהו בסגנון כפתור ופרח
יש שם דברים יחודיים שלהם שלא ראיתי במקומות אחרים
וגם כשביקשתי שינויים עשו לי
כמו להוריד אבנים לרקום דווקא בצבע המסוים הזה
וכו'

• הוסף לסימניות
אנחנו קנינו סט ב200 או 250 שח בשמעיה מול פינת הזול בבני ברק
סט מקסים ויוקרתי

• הוסף לסימניות
בירושלים המקור לכל החנויות זה חנות המפעל מלכות של רוט ברחוב יואל. הם היצרנים ולכן גם הכי זולים.

• הוסף לסימניות
אני קניתי עכשיו בגאולה (לא זוכרת את שם החנות) וזה עלה לי 99, בחנות ליד אותו דגם עלה עוד 100 ש"ח. דגם משנה שעברה.
אפשר להוסיף לזה יהלומים וזה מאד מוסיף!

• הוסף לסימניות
מודיעין עילית יש מן הסתם בגלינסקי

• הוסף לסימניות
בירושלים קניתי באיזור תעשיה ביהודה המכבי
מנסה להזכר בשם המדויק
משהו בסגנון כפתור ופרח
יש שם דברים יחודיים שלהם שלא ראיתי במקומות אחרים
וגם כשביקשתי שינויים עשו לי
כמו להוריד אבנים לרקום דווקא בצבע המסוים הזה
וכו'
אני לא יודעת מה זה אזור התעשיה הזה, אבל יש חנות בשם כפתור ופרח במאה שערים , ליד אור החיים, ושם יש דגמים ייחודים של תיקי טלית וכדו'. אני הזמנתי שם פעם תיק טלית בצבע מיוחד ועם רקמה בעיצוב שאני עיצבתי.
הם כנראה יקרים יותר מהאחרים, אבל בהחלט שווה בדיקה

• הוסף לסימניות
בשמעיה שנה שעברה היו סטים מיוחדים ויחסית לא יקרים - בפנים על שולחן, דגמים של שנים קודמות...

• הוסף לסימניות
בבני ברק אצל דרהין / רח' יחזקאל
- מבית 'מלכות ירושלים' ואחרים.
במחירים שאין בחנויות הקלאסיות!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה